XBLOG logo @2x

Νέο Give Away, Κερδίστε smartphone Nokia X6!

Όπως σας είπαμε αυτές τις μέρες, έχουμε εξασφαλίσει τρία κινητά (Nokia X6, Sony Ericsson Xperia X10 mini, HTC 7 Trophy), που θα γίνουν δικά σας! Μπείτε στην κλήρωση για το πρώτο, ένα Nokia X6!

Update (13/1/2011 16:40): Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε! Το Nokia X6 κερδίζει το σχόλιο #26 που άφησε η Ευτυχία γράφοντας: «Χρόνια Πολλά, Υγεία κι Ευτυχία σε όλο τον κόσμο»! Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με email σχετικά με την παραλαβή του κινητού!

Για να μπείτε στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε δύο πολύ απλά πραγματάκια!

1) Αφήνετε ένα σχόλιο σε αυτό το post (στο κάτω μέρος της σελίδας), γράφοντας τις ευχές σας για το έτος που έρχεται! Προσοχή να συμπληρώσετε όνομα και email (έγκυρη διεύθυνση email, γιατί ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email)! Αποφύγετε επίσης τα greeklish!

2) Να κάνετε LIKE στη σελίδα του XBLOG στο Facebook!

Αφήνετε ένα σχόλιο ο καθένας μέχρι την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011 στις 23:59!

Η κλήρωση θα γίνει λίγες μέρες μετά και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα. Η συσκευή θα σταλεί με courier με χρέωση παραλήπτη (5-10 ευρώ).

Nokia X6: Λειτουργικό Symbian S60 5th edition, Οθόνη 3.2 ιντσών 16:9, Επεξεργαστής 433,9 MHz, Κάμερα 5 Megapixel με οπτικά μέρη Carl Zeiss και διπλό LED φλας, υποστήριξη Wi-Fi/HSDPA, μνήμη 16GB.

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.