XBLOG logo @2x

HTC: Λανσάρει τρία νέα 4G smartphones (CES 2011)

Τέσσερα νέα 4G smartphones λανσάρει η HTC, εδραιώνοντας την υπεροχή της στην τεχνολογία 4G. Πρόκειται για τα HTC EVO Shift, HTC ThunderBolt και HTC Inspire 4G, τα οποία φέρνουν την ισχύ και την ταχύτητα του 4G σε ανθρώπους σε όλη την Αμερική!

Η εταιρία παρουσίασε τα τρία νέα smartphones τεχνολογίας 4G στην έκθεση Consumer Electronics Show 2011 (CES) που γίνεται στο Λας Βέγκας. Τα νέα smartphones υποστηρίζονται από τρεις πάροχους τηλεπικοινωνιών στις ΗΠΑ και προστίθενται στην υπάρχουσα γκάμα των 4G smartphones της εταιρίας που αποτελείται από τα HTC EVO 4G, HTC T-Mobile G2 και HTC T-Mobile MyTouch 4G.

Έτσι η HTC διαθέτει στις ΗΠΑ έξι συνολικά smartphones που υποστηρίζουν οι πάροχοι 4G δικτύων στις ΗΠΑ. Για να δούμε πότε θα δούμε 4G και στη χώρα μας…

HTC EVO Shift 4G

Η Sprint και η HTC ανακοίνωσαν στις αρχές της εβδομάδας, τη διάθεση του EVO Shift 4G, ένος 4G κινητού με συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY.

Σε συνδυασμό με το ήδη υπάρχον και εξαιρετικά επιτυχημένο HTC EVO 4G, η Sprint και η HTC προσφέρουν την πρώτη ολοκληρωμένη«οικογένεια» συσκευών 4G στην παγκόσμια βιομηχανία.

Το HTC Shift EVO 4G ξεχωρίζει χάρη στη συμπαγή κατασκευή, την προσιτή τιμή και το εύχρηστο πληκτρολόγιο που ενσωματώνει.

HTC ThunderBolt, το πρώτο LTE smartphone στον κόσμο

HTC ThunderBolt, το πρώτο LTE smartphone στον κόσμοΗ HTC σε συνεργασία με τη Verizon παρουσίασαν το HTC ThunderBolt, το πρώτο LTE smartphone στον κόσμο. Στα πρότυπα της ανθρωποκεντρικής επικοινωνίας HTC Sense, το ThunderBolt υποστηρίζει την εφαρμογή Skype, επιτρέποντας στους καταναλωτές να επικοινωνούν με άλλους χρήστες της υπηρεσίας,από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

Χάρη σε αυτή τη δυνατότητα το HTC ThunderBolt μετατρέπεταισε απόλυτη συσκευή φωνητικής και βίντεο επικοινωνίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες του Skype, να συνδεθούν μεταξύ διαφορετικών συσκευών και δικτύων.

Η μεγάλη οθόνη 4,3 ιντσών, οι διπλές κάμερες, η υποστήριξη DLNA, o νεότερος επεξεργαστής Snapdragon στο 1GHz και η τελευταία έκδοση του HTC Sense, αναγάγουν το HTC ThunderBolt σε ένα «εργοστάσιο» τεχνολογίας.

To HTC ThunderBolt προσφέρει την ταχύτητα των δικτύων 4G LTE, συνδυάζοντας την καινοτομία της HTC με τη δύναμη του LTEchipset της Qualcomm.

HTC Inspire 4G

HTC Inspire 4GΗ HTC ενώνει τις δυνάμεις της με την AT&T για τη διάθεση του HTC Inspire 4G, ενός εκ των πρώτων 4G smartphones που υποστηρίζουν το HSPA+ δίκτυο της.

Το HTC Inspire 4G αποτελεί το πρώτο κινητό τηλέφωνο που διατίθεται στην Αμερική καιβελτιστοποιεί την εμπειρία HTC Sense μέσω του htcsense.com, της online υπηρεσίας που επεκτείνει τις δυνατότητες του HTC Sense πέρα από τη συσκευή.

Χάρη στο htcsense.com οι άνθρωποι μπορούν να εντοπίσουν το κινητό τους στον χάρτη, να ζητήσουν από αυτό να ηχήσει δυνατά (ακόμη και αν βρίσκεται στο «αθόρυβο»), αλλά και να διαγράψουν τα δεδομένα τους από απόσταση.

Ταυτόχρονα με την υποστήριξη 4G HSPA+, το HTC Inspire 4G προσφέρει μια σειρά εντυπωσιακών χαρακτηριστικών, μεταξύ των οποίων την κάμερα στα 8 megapixels, τις τεχνολογίες Dolby, SRS surround και ήχο-ακύρωσης θορύβου αλλά και την κατασκευή από ένα συμπαγές κομμάτι αλουμινίου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.