XBLOG logo @2x

HP TouchSmart Desktop: Με οθόνη αφής και Blu-Ray player

Ένα από τα ωραιότερα Desktop PC που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά εντόπισα χθες στο Media Markt στο Φάληρο. Πρόκειται για το υπέροχο HP TouchSmart Desktop.

Με την κομψή σχεδίαση, το μαύρο φινίρισμα τύπου piano και την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 22 ιντσών, αυτός ο υπολογιστής τραβάει την προσοχή. Κομψός και λεπτός, χωράει σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού και με ένα μόνο καλώδιο είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Εξωτερικά σίγουρα θυμίζει τους iMac της Apple, καθώς φαίνεται ότι όλο και περισσότεροι κατασκευαστές προτιμούν αυτού του είδους την σχεδίαση πλέον.

Ωστόσο, τόσο η πολύ καλή τιμή του λίγο πάνω από τα 1.400 ευρώ (με βάση αυτά που προσφέρει), όσο και τα πολύ δυνατά τεχνικά του χαρακτηριστικά πιστεύω πως θα το κάνουν να ξεχωρίσει.

Το HP TouchSmart έρχεται εφοδιασμένο με τον επεξεργαστής Intel Core 2 Duo P7450, καθώς και με 4 GB RAM για να μπορείτε να τρέξετε οποιοδήποτε πρόγραμμα θελήσετε. Η κάρτα γραφικών από την NVIDIA (NVIDIA GeForce 9600M GS HD με τεχνολογία PureVideo HD) σίγουρα θα σας επιτρέψει να τρέξετε ακόμα και κάποια σύγχρονα παιχνίδια με αρκετά καλή απόδοση.

Τα 640 GB του σκληρού δίσκου του υπολογιστή κρίνονται υπεραρκετά για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας.

Όμως τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του TouchSmart δεν τελειώνουν εδώ. Το ενσωματωμένο Blu-Ray player, το TV-Tuner και οι 5 θύρες USB είναι μερικά ακόμα από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το TouchSmart έρχεται εφοδιασμένο με Windows Vista Home Premium 64-bit.

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω αρκετές φωτογραφίες, αφού μετά την δεύτερη φωτογραφία, ήρθε ένας υπεύθυνος του μαγαζιού και μας είπε πως, ενώ μπορούμε να το δουλέψουμε όσο θέλουμε, δεν επιτρέπεται να τραβήξουμε φωτογραφίες.

HP TouchSmart Desktop

HP TouchSmart Desktop

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.