XBLOG logo @2x

HP Laserjet Enterprise P3015: Νέα σειρά εκτυπωτών

Τη νέα σειρά εκτυπωτών HP Laserjet Enterprise P3015 παρουσίασε η εταιρία, τα μοντέλα της οποίας είναι κατάλληλα σχεδιασμένα για μικρές ομάδες εργασίας και επιχειρήσεις που εστιάζουν στην ασφάλεια δεδομένων και ταυτόχρονα αναζητούν υψηλή παραγωγικότητα με ταχύτητα και αξιοπιστία. Οι εκτυπωτές της σειράς αυτής εξασφαλίζουν γρήγορα αποτελέσματα με ταχύτητα εκτύπωσης 40 σελίδες το λεπτό, είναι κατάλληλα σχεδιασμένοι με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ φέρουν πιστοποίηση Energy Star.

Υποστηρίζουν επίσης την τεχνολογία instant-on για επιπλέον μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, με εκτύπωση πρώτης σελίδας (ασπρόμαυρης) σε 7,5″ όταν ο εκτυπωτής βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας (ready mode).

Αναφορικά με την κατανάλωση ενέργειας, οι πιστοποιημένοι με Energy Star εκτυπωτές εξοικονομούν 10% περισσότερη ενέργεια, ενώ η χρήση της τεχνολογίας HP instant-on επιτρέπει έως 50% εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τη παραδοσιακή τεχνολογία fusing, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο που απαιτείται για την εκτύπωση της πρώτης σελίδας.

Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια δεδομένων, μία σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως το IPsec εγγυώνται την ασφάλεια των δεδομένων που αποστέλλονται και αποθηκεύονται στον εκτυπωτή. Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν να ανακτήσουν εύκολα αποθηκευμένες εμπιστευτικές εκτυπωτικές εργασίες με την πληκτρολόγηση ενός κωδικού από το δεκαψήφιο πληκτρολόγιο το οποίο είναι διαθέσιμο στα μοντέλα Ρ3015d, P3015dn & P3015x, εξαλείφοντας έτσι την ανεπιτήρητη παραμονή τους στον εκτυπωτή.

Επιπλέον, τα μοντέλα της σειράς Ρ3015 υποστηρίζουν την επέκταση των δυνατοτήτων τους με μία ανοιχτή υποδοχή ΕΙΟ και τρεις θύρες Host Hi-Speed USB 2.0. Αναφορικά με την δυνατότητα επεξεργασίας μεγάλων και σύνθετων αρχείων είναι δυνατή με επεξεργαστή 540 MHz, ενώ στα μοντέλα Ρ3015d/dn/x είναι δυνατή η επέκταση μνήμης ως 640ΜΒ. Τα μοντέλα Ρ3015dn & P3015x υποστηρίζουν ενσωματωμένο server εκτύπωσης ΗΡ Jetdirect Gigabit Ethernet.

Τα μοντέλα P3015d & P3015dn διαθέτουν επίσης βασική χωρητικότητα εισόδου 600 φύλλων και δυνατότητα προσθήκης δύο προαιρετικών δίσκων 500 φύλλων. Το μοντέλο Ρ3015x διαθέτει βασική χωρητικότητα εισόδου 1100 φύλλων και προαιρετικά υποστηρίζει επιπλέον δίσκο 500 φύλλων.

Τα μοντέλα της σειράς ΗΡ Laserjet Enterprise Ρ3015 θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά στο τέλος Οκτωβρίου και οι τιμές τους αναμένονται να διαμορφωθούν ως εξής:

  • 599 € για τον P3015d
  • 729 € για τον Ρ3015dn
  • 829 € για τον Ρ3015x

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.