XBLOG logo @2x

Hoover H-FREE 800: Η πρώτη ασύρματη και δικτυωμένη σκούπα χειρός

Στην εποχή του Internet of Things ολοένα και πολλαπλασιάζονται οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο προσφέροντάς μας μια πληθώρα ψηφιακών εργαλείων ελέγχου τους και καλύτερης αξιοποίησης τους. Έτσι η Hoover, μια από τις γνωστότερες μάρκες οικιακών συσκευών, με σημαντικές καινοτομίες στην ασύρματη σύνδεση, παρουσιάζει την πρώτη WiFi σκούπα χειρός, την Hoover H-FREE 800.

Το μόνο που χρειαζόμαστε για να επικοινωνήσουμε μαζί της είναι το αντίστοιχο app, το Hoover Wizard: που θα μας ενημερώσει σε πραγματικό χρόνο για τη συντήρηση και τον καθαρισμό του φίλτρου, το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, αλλά και δυνατότητα παραμετροποίησης των λειτουργιών της συσκευής -ανάμεσα τους και ηλεκτρονικό «κλείδωμα» για να μην μπορούν να την ανοίξουν παιδιά-, στατιστικά και tips χρήσης, ποιο αξεσουάρ είναι κατάλληλο για κάθε επιφάνεια, ακόμη και ένα μετρητή καύσης θερμίδων, όταν καθαρίζουμε!

Hoover H FREE 800 2

Φυσικά η H-Free 800 δεν μένει μόνο στην δικτυακή της επίδοση. Στο μικρό της βάρος, μόλις 3,7 κιλά, έχει καταφέρει να συμπυκνώνει εντυπωσιακές τεχνολογίες για αυξημένες επιδόσεις και υψηλή ευκολία χρήσης. Έτσι, η μπαταρία της, 22Volt, ιόντων λιθίου, αντέχει έως 35 λεπτά, ενώ το ηλεκτρικό μοτέρ με τεχνολογία H-LAB χωρίς ψήκτρες, κρατά σταθερή την απόδοση στην απορρόφηση, σε όλο το χρόνο χρήσης. Η μπαταρία φορτίζεται – επάνω στην σκούπα ή μόνη της – πλήρως σε 5 ώρες, ενώ διατίθεται και ως αξεσουάρ, για περαιτέρω επέκταση της αυτονομίας χρήσης.

Στη συνέχεια, στον κρίσιμο τομέα του διαχωρισμού της σκόνης, η σκούπα έχει την τεχνολογία HSpin-Core+, με σώμα φίλτρου που περιστρέφεται με πάνω από 2.000 στροφές το λεπτό, διαχωρίζοντας τα μεγάλα σωματίδια από τα μικρά, ενώ το ισχυρό ρεύμα αέρα μεταφέρει όλη τη βρωμιά στο κάτω μέρος του κάδου χωρητικότητας 0,7 λίτρων, διατηρώντας διαρκώς, σταθερή την ισχύ απορρόφησης και μειώνοντας  την ανάγκη καθαρισμού του φίλτρου. Μάλιστα, το φίλτρο είναι κατά 55% μεγαλύτερο στην εξαγωγή σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο της Hoover, συντελώντας στην κατακράτηση της σκόνης και στη μακρόχρονη συντήρηση του.

Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω, δηλαδή μιας ισχυρής μπαταρίας με ένα σύγχρονο μοτέρ και ένα εξελιγμένο φίλτρο, προσφέρουν υψηλή απόδοση στον καθαρισμό κάθε επιφάνειας, χωρίς υπολείμματα και με χαμηλές εκπομπές σωματιδίων στο χώρο.

Ευελιξία και ποικιλία αξεσουάρ για την Hoover H-FREE 800

Hoover H FREE 800 3

Μια σκούπα χειρός όμως χαρακτηρίζεται και από την ευελιξία της και την ικανότητα να την χρησιμοποιήσουμε με άνεση οπουδήποτε. Στο σπίτι, από το πάτωμα, στους καναπέδες, στα χαλιά, ακόμη και σε μια βιβλιοθήκη, ή στις γρίλιες ενός σώματος καλοριφέρ, μέχρι και στο αυτοκίνητο ή όπου αλλού συσσωρεύεται σκόνη ή τρίχες από κατοικίδια.

 Η H-Free 800 τα καταφέρνει όλα, καθώς έρχεται με μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ. Έτσι στην κλασική της μορφή διαθέτει μακρύ σωλήνα και μια φαρδιά βούρτσα χαλιών με μηχανικά περιστρεφόμενη κεφαλή, η οποία στο μπροστινό της μέρος έχει και φώτα LED. Το αποτέλεσμα είναι να μπορεί να καθαρίσει όλες τις μεγάλες επιφάνειες, με τον φωτισμό να βοηθά στην «ανακάλυψη» της σκόνης. Επίσης, χάρη στη λειτουργία Easy Driving,  ο μακρύς σωλήνας έχει τη δυνατότητα κλίσης συνολικά 180 μοιρών (δεξιά-αριστερά) για μεγάλη ευελιξία, ώστε να παρακάμψουμε κάθε εμπόδιο, αλλά και για να φτάσει κάτω από καναπέδες και τραπέζια με μόλις μία κίνηση του χεριού μας.   

Επιπλέον η σκούπα Hoover H-Free 800 διαθέτει ποικίλα εξαρτήματα που  μπορούμε να συνδέσουμε στο σώμα όπως: μία ειδική βούρτσα για ευαίσθητα υφάσματα, ρύγχη για γρίλιες καλοριφέρ και εξαερισμού, όπως και μεγάλου μήκους για σοβατεπί ή για δύσκολα στην πρόσβαση σημεία, κοντό πέλμα για σκληρές επιφάνειες, καθώς και μια διπλή σπαστή προέκταση, που μας επιτρέπει να φτάσουμε ακόμη και στο ψηλότερο ράφι της βιβλιοθήκης. 

Μάλιστα, η νέα σκούπα Hoover επιτρέπει τη μείωση της έντασης του ήχου χάρη στην επιλογή Silent Mode κατά 4 decibel, ενώ το Continuous mode την κρατά ανοιχτή για όλη τη διάρκεια του σκουπίσματος, χωρίς να χρειάζεται να πατάμε τον διακόπτη on-off. 

Συνολικά η H-Free 800 είναι ένα ξεκάθαρο δείγμα της εξέλιξης των οικιακών συσκευών σε επίπεδο χρήσης, άνεσης και απόδοσης, και όλα αυτά πλήρως εναρμονισμένα στον ψηφιακό κόσμο, κάτι που το κοινό έχει ήδη αναγνωρίσει στην σειρά H-Free της Hoover, ανακηρύσσοντας την Προϊόν της χρονιάς για το 2019 στη κατηγορία της, μέσα από ψηφοφορία 12.000 καταναλωτών που έκανε το ινστιτούτο ερευνών IRI!

Hoover H-FREE 800: Επίσημο βίντεο

Hoover H-FREE 800: Επίσημες εικόνες

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.