XBLOG logo @2x

Ο όμιλος Haier παρουσιάζει για πρώτη φορά την πλήρη γκάμα των brands του, με έμφαση στο Internet of Things

Σε σχεδόν 3.400 τετραγωνικά μέτρα θα απλώνεται το περίπτερο του ομίλου Haier στη φετινή διεθνή έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών και οικιακών προϊόντων IFA 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από 6 έως 11 Σεπτεμβρίου.

Η δυναμική αυτή παρουσία του ομίλου έχει δύο στόχους: Αρχικά να παρουσιάσει το σύνολο της γκάμας από τα τρία brands του, τη Haier, τη Candy και τη Hoover, μια γκάμα που αλληλοσυμπληρώνεται και προσφέρει ολοκληρωμένες, εξειδικευμένες και καινοτομικές λύσεις και προϊόντα σε όλους τους τομείς: πλύσης, ψύξης, μαγειρέματος και μικρών οικιακών συσκευών. Κατ’ επέκταση, να τονίσει την επένδυση που κάνει στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος συσκευών γύρω από το Internet of Things.

Έτσι, φέτος, ο βασικός πρωταγωνιστής της Haier θα είναι η πρόταση της για ένα Οικοσύστημα Έξυπνης Κατοικίας (Smart Home Ecosystem), το οποίο θα παρουσιάζεται στο κέντρο του περιπτέρου της, σε ένα ειδικό χώρο 400 τετραγωνικών, αναδεικνύοντας το ως την κεντρική ιδέα της στρατηγικής του ομίλου για τα επόμενα χρόνια. Μια ιδέα που συνδυάζει τις νέες «ευφυείς» τεχνολογίες με το Internet of Things, καταλήγοντας σε οικιακές συσκευές που συνδέονται και μεταξύ τους και με το διαδίκτυο, ώστε να δημιουργήσουν ένα σύστημα υψηλής απόδοσης: με πραγματική ευφυή λειτουργία και με παροχή υπηρεσιών στον καταναλωτή που θα βελτιώνουν ουσιαστικά την καθημερινότητα του.

Επιπλέον, στη IFA, η Haier θα ανακοινώσει μια σειρά από στρατηγικές συμφωνίες, όπως αυτές με την Amazon και τη Google. Συμφωνίες που θα προωθήσουν τη σύνδεση των οικιακών συσκευών με υπηρεσίες «ψηφιακών μπάτλερ», ώστε να αλληλεπιδρούν άμεσα με τις συσκευές ή να τις εξυπηρετούν, π.χ. επιτρέποντας την αυτόματη παραγγελία αναλώσιμων και απορρυπαντικών μέσω της λειτουργίας Amazon Dash.

Haier: Κορυφαία καινοτομία και σχεδιασμός για εξειδικευμένες λύσεις

ΙFA 2019 Haier 2

Ειδικότερα, η Haier αντιπροσωπεύει τα κορυφαία προϊόντα του ομώνυμου ομίλου, συνδυάζοντας υψηλή τεχνολογία και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, ώστε ο καταναλωτής να βιώνει μια ιδιαίτερη και προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης που ταιριάζει απόλυτα στο σύγχρονο και δυναμικό τρόπο ζωής του.

Έτσι στην IFA, το brand Haier θα δείξει μια νέα γκάμα εντοιχιζόμενων λύσεων σε ψύξη και πλύση, στις οποίες άλλωστε είναι από τις κορυφαίες παγκοσμίως εδώ και δεκαετίες, τόσο σε προϊόντα όσο και σε μερίδια αγοράς.

Αρχικά στον τομέα της πλύσης η Haier παρουσιάζει τη νέα τεχνολογία της I-Refresh, που χρησιμοποιεί την πλύση με αέρα (Air Washing), για καθαρισμό ευαίσθητων και πολύτιμων υφασμάτων σε μια μοναδική επίδειξη τεχνολογικής εξέλιξης.

Το απόγειο της τεχνολογίας όμως θα φανεί στο χώρο της ψύξης, με μια νέα σειρά ψυγείων να προσφέρει το «πακέτο» καινοτομιών Fresher Techs Technologies, με στόχο την ακόμη μακρύτερη διατήρηση του φαγητού, σε όλες τις ζώνες ψύξης στο εσωτερικό της συσκευής. Έτσι καθίσταται δυνατή η διατήρηση της φρεσκάδας, η ταχύτερη ψύξη αλλά και η εξόντωση του 99,8% των επικίνδυνων βακτηρίων.

Τέλος, στις εντοιχιζόμενες συσκευές η Haier επίσης καινοτομεί: Λανσάρει μια πλήρη σειρά από φούρνους, εστίες και απορροφητήρες, με εξελιγμένο σχεδιασμό και νέες τεχνολογίες, επιδιώκοντας να αυξήσει το μερίδιο της στην ανώτερη κατηγορία της αγοράς.

Candy: Η ιδανική λύση για κάθε καταναλωτή που θα εκτιμήσει την ευφυία, την ευχρηστία και το ιταλικό στυλ των συσκευών

IFA 2019 Candy

Η φιλοσοφία της Candy παραμένει σταθερή από τη δημιουργία της, εδώ και πάνω από 70 χρόνια και δεν είναι άλλη από την παροχή εύκολων στη χρήση, αλλά πάντα έξυπνων και ξεχωριστών συσκευών, που απλοποιούν την ζωή του καταναλωτή και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του.

Έτσι στην IFA η Candy θα προτείνει τη δική της γκάμα, εστιασμένη στην απλή και οικονομικά προσιτή συνδεσιμότητα για όλους.

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το σετ του πλυντηρίου και στεγνωτηρίου RapidO’: Μια ξεχωριστή δημιουργία που διαθέτει την πληρέστερη γκάμα προγραμμάτων ταχείας πλύσης (με πρόγραμμα 9 κύκλων σε λιγότερο από μια ώρα), ενώ παραμένει απλό στη χρήση και ιδιαίτερα εργονομικό, έχοντας και μια πολύ μεγάλη και ψηλά τοποθετημένη πόρτα για εύκολο γέμισμα και άδειασμα. Το RapidO’ διακρίνεται επίσης από την αποκλειστική τεχνολογία Snap&Wash όπου φωτογραφίζουμε με το κινητό μας τη στοίβα από ρούχα που θέλουμε να πλύνουμε και η ειδική εφαρμογή simply-Fi της Candy μας προτείνει το καλύτερο και πιο γρήγορο πρόγραμμα με βάση τα χρώματα των ρούχων και τον όγκο τους.

Περνώντας στην κουζίνα, ακόμη ένα χώρο όπου η Candy έχει μεγάλη παράδοση, η μάρκα ξεχωρίζει καθώς είναι η μόνη στην αγορά που προσφέρει μια πλήρη γκάμα διαδικτυακά συνδεδεμένων φούρνων, σε κάθε κατηγορία τιμής.

Στην IFA θα ξεχωρίσει όμως και ο φούρνος Smart Steam Wi-Fi, με πραγματική ευφυία που βελτιώνει και την χρηστικότητα του. Εδώ, η εφαρμογή simply-Fi διαθέτει πάνω από 200 συνταγές να μας προτείνει για μαγείρεμα, δέχεται φωνητικές εντολές (και από «ψηφιακούς μπάτλερ» τρίτων κατασκευαστών), ενώ ο φούρνος μπορεί να λειτουργήσει με τηλεχειρισμό μέσω διαδικτύου. Και βέβαια η χρήση ατμού θα κάνει ακόμη πιο νόστιμο κάθε φαγητό, διατηρώντας την υγρασία και τα αρωματικά συστατικά του.

Ακόμα, η Candy θα παρουσιάσει το κομψό ψυγείο Convivio ως ναυαρχίδα στο χώρο της ψύξης. Ένα δίπορτο ψυγείο με την καινοτομία του ιδιαίτερου πάνω χώρου «5 σε 1» χρήσεων, όπου μπορεί να λειτουργήσει είτε ως κατάψυξη είτε ως ψύξη, ώστε να εξυπηρετήσει κάθε μας ανάγκη.

Hoover: Απόδοση και αξιοπιστία στην υπηρεσία της οικογένειας

IFA 2019 Hoover

Τη δική της ιστορία εδώ και ένα αιώνα έχει γράψει η Hoover, μια μάρκα που διακρίνεται στην παράδοση της σε αποδοτικά και χρήσιμα προϊόντα τα οποία ο καταναλωτής μπορεί να εμπιστευτεί. Μια παράδοση που συνεχίζεται και σήμερα, με έμφαση στην υψηλή απόδοση και στη σχέση με τον καταναλωτή και το περιβάλλον του, ώστε αυτός να ζει καλύτερα και πιο υγιής, σε κάθε οικιακό χώρο.

Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά, στην IFA η Hoover δίνει έμφαση στην πλύση, όπου θα παρουσιάσει το νέο της πλυντήριο, το H-WASH 500. Με ηλεκτρικό μοτέρ τεχνολογίας inverter χωρίς ψήκτρες, που προσφέρει εγγυημένη οικονομία και μεγάλη επιτάχυνση, το νέο πλυντήριο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων πλύσης. Ενώ, το αντίστοιχο στεγνωτήριο, το H-DRY 500, διεκδικεί άνετα τον τίτλο του πιο οικολογικού μοντέλου της αγοράς, με σχεδόν μηδενικές εκπομπές και μεγάλη οικονομία.

Στην ίδια αντίληψη, η ασύρματη σκούπα χειρός, H-FREE 500, είναι ο πρωταγωνιστής στις μικρές οικιακές συσκευές, ως το νέο μέλος της πολυβραβευμένης οικογένειας H-FREE. Η νέα σκούπα, συμπαγής με μεγάλη αυτονομία από την μπαταρία λιθίου H-LAB, φθάνει παντού, ενώ έχει σύνδεση Wi-Fi που ενημερώνει τον χρήστη για τη λειτουργία και τις ανάγκες συντήρησης της.

Τέλος, η Hoover θα δείξει και πάλι τον φούρνο H-KEEPHEAT, τον μοναδικό στην αγορά που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί το φαγητό, ως το κεντρικό της έκθεμα στο χώρο της κουζίνας. Εκεί οι επισκέπτες θα δουν το πως μπορεί να ψήνει αλλά και να διατηρεί ζεστό το φαγητό, συνεισφέροντας στο σύγχρονο υγιεινό τρόπο ζωής.

Σχολιάζοντας την παρουσία του ομίλου στη φετινή IFA, o Yannick Fierling, CEO της Haier Europe, είπε χαρακτηριστικά: «Η IFA είναι ιδανική για να παρουσιάσουμε τα προϊόντα, τις τεχνολογίες, αλλά κυρίως την φιλοσοφία που εμπνέει τη δημιουργία τους. Η Haier είναι ο κορυφαίος όμιλος παγκοσμίως σε οικιακές συσκευές και ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος στην ευρωπαϊκή αγορά, καθώς στοχεύει στην καινοτομία και στην προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και ανάγκες του καταναλωτή.

Έτσι, στη φετινή IFA για πρώτη φορά θα παρουσιάσουμε μαζί τα brands μας, Candy και Hoover μαζί με την Haier, ώστε να δείξουμε πόσο ολοκληρωμένη και μελετημένη είναι η γκάμα μας. Μια γκάμα που συνδυάζει την παράδοση, το κύρος και την αξιοπιστία των δύο πρώτων, με την κορυφαία αξία της Haier, τη μόνη εταιρία Internet of Things που περιλαμβάνεται στην φετινή λίστα κορυφαίων brands «BrandZ Top 100 Most Valuable Global Brand».

Και πιστεύουμε ειλικρινά πως αυτός ο συνδυασμός από γκάμες προϊόντων και φιλοσοφιών θα μας επιτρέψει να φτάσουμε ακόμη πιο γρήγορα στο στόχο μας. Tη δημιουργία ενός οικοσυστήματος έξυπνης κατοικίας, στην οποία θα ζουν και θα αλληλοεπιδρούν οι καταναλωτές του σήμερα και του αύριο».

Το εντυπωσιακό περίπτερο του ομίλου

ΙFA 2019 Haier BOOTH 102

Η δυναμική παρουσία του ομίλου Haier στην IFA 2019 θα γίνει με ένα ιδιαίτερης αισθητικής και λειτουργικότητας περίπτερο 3.400 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο θα βρίσκεται στο Hall 3.1 όπως και στον εξωτερικό χώρο μεταξύ των Halls 3.1 και 5.1.

Εκεί, οι επισκέπτες θα μπορούν να αλληλοεπιδρούν με τα προϊόντα και να ζουν από κοντά την καινοτομική τους τεχνολογία. Επιπρόσθετα, επιδείξεις, εκδηλώσεις, μαγειρικά show και προβολές, με εντυπωσιακούς led τοίχους να απεικονίζουν τη φιλοσοφία και τις νέες συσκευές, μαζί με ειδικές σκηνικές εγκαταστάσεις θα δώσουν μια ολοκληρωμένη τεχνολογική και χρηστική εμπειρία σε κάθε καταναλωτή, το κύριο δηλαδή χαρακτηριστικό του ομίλου Haier.

Συνολικά, η φετινή IFA θα συγκεντρώσει για μια ακόμη φορά ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σήμερα στο χώρο των καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών και οικιακών συσκευών, με στόχο να ξεπεράσει τις επιδόσεις του 2018: εκεί δηλαδή που εμφανίστηκαν πάνω από 1.800 εκθέτες σε ένα χώρο 161 στρεμμάτων. Επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον όλης της αγοράς -κατασκευαστών και εκθετών- για ένα εκθεσιακό γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας, ιδανικό για την παρουσίαση των πιο σημαντικών νέων συσκευών και του ολοένα και πιο ψηφιακού τρόπου ζωής.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.