XBLOG logo @2x

HMD: Αποχώρησε ο CEO της κατασκευάστριας των Nokia κινητών

Η HMD Global, “το σπίτι των Nokia κινητών” όπως λέει το σλόγκαν της, έχει νέο οικοδεσπότη. Σε μια απρόσμενη ανακοίνωση που προχώρησε η εταιρία, αποκάλυψε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος Arto Nummela εγκαταλείπει τη θέση του και τα ηνία της HMD αναλαμβάνει ο ο Florian Seiche, που μέχρι πρότινος ήταν πρόεδρος της εταιρείας.

Ο Nummela έχει ήδη αποχωρήσει από την HMD, παρότι η εταιρία στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως ο Nummela έχει παίξει σημαντικό στη λειτουργία της εταιρίας, στη δημιουργία της ομάδας και στη κυκλοφορία των κινητών. “Εκ μέρους ολόκληρου του Συμβουλίου, ευχαριστώ τον Arto για τη συνεισφορά του και του εύχομαι τα καλύτερα στις μελλοντικές του προσπάθειες,” δήλωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Sam Chin.

Florian Seiche
Ο Πρόεδρος και CEO της HMD ήταν για χρόνια Πρόεδρος της HTC Ευρώπης. [Πηγή εικόνας]

Ο Nummela, πάντως, φαίνεται ότι διάλεξε τη χειρότερη περίοδο για να αναχωρήσει από τη νεοσύστατη εταιρία επειδή μόλις λάνσαραν τα νέα smartphones τους στη παγκόσμια αγορά και ετοιμάζονται για τα μεγάλα αποκαλυπτήρια της ναυαρχίδας Nokia 8 με Snapdragon 835 και διπλή κάμερα με ZEISS οπτικά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό γιατί αποχώρησε ο Nummela.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.