XBLOG logo @2x

HiEnd Show 2009 με κορυφαία προϊόντα Pioneer & Toshiba

Τα προϊόντα της Pioneer και της Toshiba θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μεταξύ άλλων οι επισκέπτες της έκθεσης Hi-End Audio Video Athens Show 2009, που γίνεται στο ξενοδοχείο Athens Imperial από τις 30 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου και να απολαύσουν μία μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία στις τρεις αίθουσες της Intersys ειδικά για τα προϊόντα των Pioneer και Toshiba.

Ο οικιακός κινηματογράφος στη νέα του διάσταση

Η Pioneer παρουσιάζει στην αίθουσα 421 την πρότασή της για το επίκεντρο του συστήματος οικιακής ψυχαγωγίας, το Home Cinema. Βασικό συστατικό του συστήματος αποτελεί ο κορυφαίος ενισχυτής audio-video Pioneer SC-LX82, τροφοδοτούμενος με εικόνα και ήχο από το BluRay Player αναφοράς, το Pioneer BDP-LX91. Πηγή και ενισχυτής συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους καθώς το σύστημα PQLS αναλαμβάνει την μείωση του jitter κατά τη μεταφορά υψηλής ανάλυσης ψηφιακού ήχου. Ο Pioneer SC-LX82 με τη σειρά του τροφοδοτεί με 180 watt ανά κανάλι τα 5 πανίσχυρα ηχεία αναφοράς EX-Series της Pioneer. Το set ηχείων αποτελείται από τα μπροστινά ηχεία S-3EX, το κεντρικό S-8EX, τους δορυφόρους S-4EX και το subwoofer S-W250S. Η εμπειρία συμπληρώνεται οπτικά από την αξεπέραστη τηλεόραση plasma 60″, την Pioneer KURO PDP 6090H.

Στην ίδια αίθουσα, η Pioneer παρουσιάζει την πρότασή της για το στερεοφωνικό σύστημα, με συστατικά της audiophile σειράς G-Clef που αποτελείται από τον ενισχυτή Α-Α9MKII, ισχύος 70W, το SACD Player PD-D6MK2 και τα ηχεία S-81K.

Πρωτότυπες προτάσεις για ήχο και εικόνα

Pioneer KURO PDP 5090H

Στην αίθουσα 423 την παράσταση κλέβει το iPod Docking Station ΧW-NAS5. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο iPod dock από την Pioneer το οποίο προορίζεται για όσους ψάχνουν την μέγιστη ηχητική απόλαυση στην αναπαραγωγή συμπιεσμένων μουσικών αρχείων. Διαθέτει ηχεία τριών δρόμων σε διάταξη 2.1 ενσωματώνοντας τις τεχνολογίες Advanced Sound Retriever (ASR) και Auto Level Control (ALC) για να προσφέρει πλούσιες, χαμηλές συχνότητες, και ευρύ ηχητικό πεδίο για ακροατές με απαιτήσεις. Το προϊόν το οποίο διατίθεται με άκρως γοητευτικό σχεδιασμό και σε δύο χρωματισμούς (λευκό και μαύρο), διαθέτει ενσωματωμένο FM tuner, έξοδο Video-out και είναι συμβατό με την τεχνολογία Bluetooth για να συνδέεται εύκολα και γρήγορα σε PC ή κινητά τηλέφωνα.

Παράλληλα στην ίδια αίθουσα παρουσιάζεται η νέα σειρά Blu-Ray Player της Pioneer σε συνδυασμό με την 50″ τηλεόραση, ορόσημο της τεχνολογίας plasma, KURO PDP 5090H.Το BDP LX-52 υποστηρίζει την τεχνολογία σύστημα PQLS, παρέχει σήμα 1080p/24 (ΗD Digital Film Direct), προβαίνει σε upscaling δίσκων DVD, υποστηρίζει βάθος χρώματος στα πλαίσια του Deep Color και με ανάλυση χρώματος στα 48bit και προσαρμόζεται έξυπνα στο μέσο προβολής αφού «καταλαβαίνει» μέσω του HDMI πόσα bit υποστηρίζει η τηλεόραση

Τηλεοπτικές απολαύσεις από την Toshiba

Toshiba LCD 42ZV635DG

Στην αίθουσα 419 παρουσιάζεται η νέα σειρά τηλεοράσεων ZV και η κορυφαία σειρά SV με τεχνολογία LED της Toshiba. Η τηλεόραση LCD 42ZV635DG στα 200Hz με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη κάνει την προκλητική εμφάνιση της αισθητή με στιλπνό μαύρο φινίρισμα, και πρωτοπορεί παγκοσμίως χάρη στη μοναδική τεχνολογία Resolution+ που της επιτρέπει αναβάθμισης του τηλεοπτικού σήματος. Έτσι, η ποιότητα της εικόνας των τηλεοπτικών εκπομπών και των δίσκων DVD στάνταρ ευκρίνειας, ανεβαίνει σε επίπεδο που πλησιάζει την υψηλή ευκρίνεια.

Από την άλλη πλευρά, το μοντέλο 55SV685 πρωτοτυπεί χρησιμοποιώντας φωτοδιόδους LED. Στην ουσία, εφαρμόζονται δύο ειδών σαρώσεις, μια 100Ηz στο πάνελ (το οποίο είναι 10bit) και μια επίσης 100Hz στον οπίσθιο φωτισμό LED με οπτικό αποτέλεσμα εμφανώς ανώτερο ανταγωνιστικών υλοποιήσεων. Η επεξεργασία εικόνας πραγματοποιείται με την τεχνολογία MetaBrain υποστηρίζοντας το H.264/DVB-C (του ψηφιακού δέκτη) καθώς και μια καινοτόμα δυνατότητα που ονομάζεται AutoView η οποία επιτρέπει στους θεατές να έχουν τις βέλτιστες ρυθμίσεις εικόνας ανάλογα το πρόγραμμα που βλέπουν και το φωτισμό του περιβάλλοντος χώρου.

Η παρουσίαση των μοντέλων συμπληρώνεται με τα άρτι αφιχθέντα Toshiba BDX 2000 BluRay player (SD card slot, Dolby True HD και DTS HD MΑ, θύρα Ethernet και Regza-Link) και Toshiba DVD player XD-E600 με εκπληκτικές upscaling δυνατότητες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.