XBLOG logo @2x

Πλαίσιο: Το πρώτο πλήρως ψηφιακό σπίτι στην Ελλάδα

Πλαίσιο @ Home

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Δόμηση & Διακόσμηση», που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Athens από 16 έως και 19 Οκτωβρίου, το Πλαίσιο παρουσίασε το 1ο πλήρως ψηφιακό σπίτι στην Ελλάδα, με την ονομασία πλαίσιο@home.

Το πλαίσιο@home είναι ένας εξελιγμένος εξοπλισμός σπιτιού, που δίνει στον χρήστη εύκολα, ευχάριστα, ψηφιακά τον απόλυτο έλεγχο της εικόνας, του ήχου, του φωτισμού, της θερμοκρασίας και της ασφάλειας της κατοικίας του, από κάθε χώρο του σπιτιού, ακόμη και από κάθε μέρος του κόσμου.

Στο @home όλα γίνονται με ένα μόνο τηλεχειριστήριο αφής ή μια συσκευή iPhone. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες και το μοναδικό όριο είναι οι ανάγκες του κάθε χρήστη.

Περισσότερα από 4.000 άτομα επισκέφθηκαν το ειδικό περίπτερο του πλαίσιο@home στην έκθεση, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά για τις δυνατότητες και να ανακαλύψουν τα πλεονεκτήματα του ψηφιακού σπιτιού.

Μπορείτε να επισκεφθείτε και να δείτε από κοντά το πλαίσιο@home σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κατάστημα Πλαίσιο στην Κηφισιά (Λεωφ. Κηφισίας 287 και Όθωνος).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.