XBLOG logo @2x

Google Tasks: Κυκλοφόρησε το δωρεάν to-do app της Google

Το Google Tasks είναι μία από τις παλιότερες υπηρεσίες της Google, όμως ήταν αφανής. Σήμερα αυτό αλλάζει με την κυκλοφορία της επίσημης εφαρμογής του Tasks για smartphones, χτυπώντας το Todoist και το Microsoft To-Do (Wunderlist).

Google Tasks app logo

Με το Google Tasks μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τις υποχρεώσεις σας, να διαχειριστείτε τις υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν μέσω του Gmail ή του Calendar, να “σπάσετε” τις υποχρεώσεις σε μικρότερες και να βάλετε λεπτομέρειες καθώς προχωρά η διεκπεραίωση τους. Επίσης μπορείτε να βάλετε ημερομηνίες παράδοσης-ολοκλήρωσης, να οργανώσετε τις υποχρεώσεις με βάση τις ημερομηνίες και μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις υποχρεώσεις που φτάνουν στη μέρα ολοκλήρωσης.

Οι υποχρεώσεις που δημιουργείτε μέσω του Google Tasks (ή μέσω του νέου Gmail) συγχρονίζονται μέσω του cloud σε όλες τις συσκευές σας για να έχετε πρόσβαση από παντού. Το Tasks είναι διαθέσιμο στο Android και το iOS, εντελώς δωρεάν, όμως μερικοί “βαριοί” χρήστες των to-do apps βρίσκουν την έλλειψη βασικών χαρακτηριστικών, όπως τη προσθήκη συνημμένων, προτεραιοτήτων και επαναλαμβανόμενων εργασιών, αποτρεπτική και προτείνουν τη χρήση άλλων εφαρμογών.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.