XBLOG logo @2x

Google Pixel Buds: Τα ακουστικά που μεταφράζουν τα πάντα στα Ελληνικά

Η Google μπήκε και επίσημα στην αγορά των ακουστικών με τα νέα Google Pixel Buds. Τα Pixel Buds είναι premium Bluetooth ακουστικά που συνδέονται στα κινητά με τη τεχνολογία Fast Pair* και έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν καταπληκτικό ήχο, ενώ παράλληλα βοηθάνε τους χρήστες στη καθημερινότητά τους χάρη στη ψηφιακή βοηθό Google Assistant.

Google Pixel Buds Kinda Blue

Τα Google Pixel Buds είναι ουσιαστικά δύο ακουστικά που συνδέονται μεταξύ τους με ένα καλώδιο για να μην τα χάνετε. Η εξωτερική επιφάνειά τους είναι ευαίσθητη στην αφή έτσι ώστε να τα ακουμπάτε και να εκτελούν διάφορες ενέργειες — για παράδειγμα, ακουμπώντας τα μπορείτε να πείτε στο Assistant να παίξει μουσική ή μια συγκεκριμένη λίστα αναπαραγωγής, να πραγματοποιήσει μια κλήση, να σας ενημερώσει για τα μηνύματά σας και να σας πει οδηγίες για το πώς να πάτε σε ένα μέρος.

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό στα Pixel Buds είναι η δυνατότητα μετάφρασης μιας συζήτησης σε 40 γλώσσες σε πραγματικό χρόνο. Μέσα στις υποστηριζόμενες γλώσσες συμπεριλαμβάνονται και τα Ελληνικά και άλλες σημαντικές.

Τα Google Pixel Buds έχουν μια μπαταρία χωρητικότητας 620 mAh η οποία προσφέρει πέντε ώρες αυτονομία με μία φόρτιση. Άμα σας αδειάσει η μπαταρία ενώ είστε στον δρόμο μπορείτε απλά να τα τοποθετήσει στη θήκη τους και αυτή να τα φορτίσει. Η θήκη λειτουργεί σαν βάση φόρτισης και μπορείτε θα τα επαναφορτίσει έως τέσσερις φορές.

Τα Pixel Buds θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο στα τρία χρώματα των Pixel 2 (δηλ. Just Black, Clearly White και Kinda Blue). Αρχικά θα κυκλοφορήσουν στις Η.Π.Α. για $159 και αργότερα θα φτάσουν στον Καναδά, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γερμανία, στην Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη. Είναι συμβατά με smartphones που τρέχουν Android 5.0 και iOS 10.0 ή νεότερες εκδόσεις, όμως για να εκμεταλλευτείτε το Google Assistant θα πρέπει να έχετε Android 6.0 ή νεότερη έκδοση, λογαριασμό στη Google και σύνδεση στο Διαδίκτυο. Για να κάνετε μετάφραση πρέπει να έχετε Pixel smartphone και το Google Translate.

*Είναι συμβατό με όσα smartphones έχουν Android Nougat ή νεότερη έκδοση, Google Assistant, ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο και τα Bluetooth και Nearby ενεργοποιημένα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.