XBLOG logo @2x

Google Jamboard, Ένας 55″ πίνακας αξίας $6,000

Η Google ανακοίνωσε επίσημα το Jamboard, δηλαδή έναν σύγχρονο πίνακα για το γραφείο σας που θα τα βάλει με το Surface Hub της Microsoft. Με αυτό μπορείτε να κρατήσετε σημειώσεις, να πραγματοποιήσετε παρουσιάσεις, να ανταλλάξετε ιδέες και να κάνετε βίντεο-κλήσεις.

Το Google Jamboard εξοπλίζεται με μια μεγάλη 55-ιντσών οθόνη ανάλυσης 4K με ελάχιστο χρόνο απόκρισης και συνοδεύεται από “στυλό” και “γόμα” που δεν χρειάζονται μπαταρίες ή φόρτιση για να δουλέψουν. Επίσης έχει HD κάμερα, ηχεία και WiFi. Όλα αυτά δουλεύουν χάρη σε ένα καλώδιο τροφοδοσίας που βρίσκεται στο πίσω μέρος του (δεν έχει μπαταρία).

Το μόνο που γνωρίζουμε για το Google Jamboard είναι ότι ενσωματώνει όλες τις υπηρεσίες της Google, όπως τα Drive, Docs, Sheets και Slides που χρειάζονται οι επιχειρήσεις. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ή ποιο λειτουργικό σύστημα τρέχει. Οι εργαζόμενοι μπορούν να στείλουν πράγματα στο Jamboard από τη δική τους συσκευή, ακόμα και αν είναι εκτός γραφείου. Ο πίνακας υποστηρίζει επίσης αναγνώριση γραφής, σημειώσεις και αποθηκεύει τα πάντα στο Drive.

Το Jambοard θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2017 με τη τιμή του να κυμαίνεται στα $6,000. Με τόσα λεφτά εννοείται πως μόνο μεγάλες επιχειρήσεις θα μπορούν να το αποκτήσουν.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.