XBLOG logo @2x

Google Home Mini και Max: Τα νέα έξυπνα ηχεία με Google Assistant

Η Google επεκτείνει τη σειρά Home με δύο νέα έξυπνα ηχεία που ονομάζει Google Home Mini και Home Max. Το Mini είναι η μικρότερη έκδοση του Google Home που θα ανταγωνιστεί το Amazon Echo Dot, ενώ το Max είναι η μεγαλύτερη έκδοση του Home που θα τα βάλει με το Echo Show και -κυρίως- με το Apple HomePod.

Το Google Home Mini είναι μια πολύ μικρή συσκευή με πλαστική βάση και ύφασμα στο πάνω μέρος της. Υποστηρίζει ήχο 360° και συνεργάζεται με το Chromecast, όμως δεν προορίζεται σαν συσκευή ήχου — αντιθέτως είναι μια προσιτή λύση για όποιον θέλει τη ψηφιακή βοηθό Google Assistant στο σπίτι του ή σε ένα δεύτερο δωμάτιο. Θα βγει σε τρία διαφορετικά χρώματα (γκρι, κοραλί και μαύρο) με κόστος $49.

Το Google Home Max είναι αυτό που προορίζεται σαν συσκευή ήχου. Είναι το μεγαλύτερο έξυπνο ηχείο της εταιρίας και μπορεί να κάνει ό,τι κάνουν και τα άλλα Home, μόνο που έχει πολύ καλύτερο ήχο. Συγκεκριμένα διαθέτει δυο γούφερ των 4.5 ιντσών και δυο τουίτερ των 0.7 ιντσών για τις υψηλές συχνότητες. Με αυτό μπορείτε να απολαύσετε τραγούδια από δημοφιλείς υπηρεσίες, όπως τα Google Play Music και Spotify.

Το Home Max θα βγει στην αγορά τον Δεκέμβριο με κόστος $399.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.