XBLOG logo @2x

Amazon Echo Show: Επίσημο με 7” οθόνη και Dolby ηχεία

Η σειρά Echo της Amazon φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά στις πωλήσεις, και για αυτό η εταιρία ανακοίνωσε το πιο ακριβό μοντέλο μέχρι σήμερα: το Echo Show. Το Show δεν είναι ένα έξυπνο ηχείο όπως τα πρώτα Echo, αλλά μια μονίμως-ανοιχτή συσκευή για να σε βοηθήσει με τη καθημερινότητά σου.

Το Amazon Echo Show έχει τις ίδιες φωνητικές λειτουργίες με τα υπόλοιπα μοντέλα και ενσωματώνει τη ψηφιακή βοηθό Alexa που βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Έχει μια μεγάλη οθόνη αφής 7-ιντσών, δύο ηχεία Dolby, κάμερα για βίντεοκλήσεις, οκτώ μικρόφωνα και ζυγίζει 1,1 κιλά.

Η οθόνη χρησιμεύει για να δείχνει στον χρήστη βίντεο από το YouTube ή το Prime Video, ειδήσεις, τον καιρό, το ημερολόγιο, τις λίστες υποχρεώσεων, στοίχους τραγουδιών (μέσω του Amazon Music) και άλλα. Επίσης μπορεί να δείχνει ζωντανή ροή από τις κάμερες ασφαλείας Ring και Arlo.

Όπως και οι υπόλοιπες συσκευές Echo, το Echo Show μπορεί να διαχειριστεί τις IoT συσκευές του σπιτιού (πχ έξυπνα φώτα), να καλέσει ταξί μέσω του Uber ή να σου διαβάσει συνταγές μαγειρικής. Η Amazon έχει μάθει στην Alexa χιλιάδες πράγματα που μπορεί να πει ή να κάνει για τον χρήστη.

Η Amazon έχει αρχίσει να δέχεται προ-παραγγελίες και ζητάει $229.99/£219.99/€239.99 για αυτή τη συσκευή. Τα Echo πωλούνται στις ΗΠΑ, στη Βρετανία και στη Γερμανία, και η λίστα δεν πρόκειται να επεκταθεί σύντομα.

Δείτε στο επίσημο βίντεο πως μπορεί να βοηθάει τους χρήστες:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.