XBLOG logo @2x

Google Earth για το iPhone

Μπορεί η Google να έχει παρουσιάσει το δικό της τηλέφωνο με το δικό της λειτουργικό, ωστόσο απ΄ότι φαίνεται δεν ξεχνάει όμως να δημιουργήσει προγράμματα ακόμα και για ανταγωνιστικά τηλέφωνα.

Μετά, λοιπόν, από το Google Maps και το YouTube που είναι ενσωματωμένα σε κάθε νέο iPhone, η Google προχώρησε ακόμη ένα βήμα, και προσφέρει το Google Earth.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν από την Apple μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα App Store στο iTunes και πρόκειται για μία mobile μεταφορά του γνωστού λογισμικού της Google στο iPhone.

Ο χρήστης μπορεί μέσω της εφαρμογής να εξερευνήσει κάθε γωνιά του πλανήτη από το κινητό του τηλέφωνο, εστιάζοντας όπου αυτός επιθυμεί. Η εφαρμογή έχει επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το location aware του κινητού, εμφανίζοντας τη θέση του χρήστη πάνω στον πλανήτη με μεγάλη ακρίβεια, χάρη στο ενσωματωμένο GPS.

Παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο, μας εντυπωσίασε η ταχύτητα και η ευχρηστία του προγράμματος. Χάρη στη multitouch οθόνη του iPhone, ο χρήστης μπορεί εύκολα να κάνει ζουμ σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη επιθυμεί.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.