XBLOG logo @2x

Αποσύρεται το Google Drive app για PC και Mac υπολογιστές

Η εφαρμογή Google Drive για PC και Mac υπολογιστές δεν υποστηρίζεται πλέον, όπως ανακοίνωσε η Google με δημοσίευμα στο blog της. Η υποστήριξη για την εφαρμογή θα σταματήσει οριστικά στις 11 Δεκεμβρίου και θα τερματιστεί στις 12 Μαρτίου του 2018. Οι χρήστες θα ενημερώνονται με ειδοποίηση ότι η εφαρμογή καταργείται από τον Οκτώβριο.

Όμως, μην φοβάστε, θα συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας από τον υπολογιστή. Άμα είστε απλός χρήστης θα πρέπει να κατεβάσετε τη νέα εφαρμογή Backup and Sync που αντικαθιστά τα Google Drive και Google Photos Uploader apps. Άμα είστε επαγγελματίας, η Google διέθεσε το Drive File Stream που εμφανίζει όλα τα αρχεία του Google Drive στον υπολογιστή σας, όμως τα κατεβάζει μόνο όταν χρειάζεστε. Έτσι δεν χρειάζεται να περιμένετε τα αρχεία να συγχρονιστούν και δεν καταναλώνουν χώρο στο δίσκο σας.

Για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Google Drive app μετά τις 12 Μαρτίου του 2018 ή αν η εφαρμογή δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει με τους servers του Διαδικτυακού κολοσσού.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.