XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός XBLOG.GR: Κέρδισε το Google Chromecast 2

Το Google Chromecast είναι μια συσκευή που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σύγχρονο σπίτι. Συνδέεται στην τηλεόρασή σας μέσω HDMI και ουσιαστικά την μετατρέπει σε smart TV. Το Chromecast σας επιτρέπει να βλέπετε την φωτογραφίες σας στην τηλεόραση, μπορείτε να δείτε τηλεοπτικές σειρές ή ταινίες, βίντεο του YouTube και πολλά άλλα χωρίς καν να συνδέετε καλώδια, αφού όλα δουλεύουν μέσω WiFi.

Το Chromecast είναι μια φοβερή συσκευή για όσους βλέπουν πολλά βίντεο και τώρα μπορεί να γίνει δικό σας παίρνοντας μέρος στον νέο διαγωνισμό του XBLOG.GR! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε μέρος. Στο παρακάτω πλαίσιο θα δείτε ότι έχετε 6 τρόπους για συμμετοχή στον διαγωνισμό. Κάνοντας κλικ επάνω τους παίρνετε μία έξτρα συμμετοχή, επομένως άμα έχετε πολλές συμμετοχές έχετε και πολλές ευκαιρίες να κερδίσετε!

Διαγωνισμός Google Chromecast

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και λήγει στις 25 Νοεμβρίου. Ο νικητής θα επιλεχθεί τυχαία και αυτόματα από το Gleam, την πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε για να διοργανώσουμε τους διαγωνισμούς μας.

Ενημέρωση: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Ο τυχερός που κερδίζει ένα Google Chromecast είναι η Αγγελική Δρίβα με email agg**78@hotmail.com! Έχουμε ήδη επικοινωνήσει μαζί της για την αποστολή του δώρου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.