XBLOG logo @2x

Το Android 7.0 Nougat δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στο Nexus 6P

Με τα Pixel smartphones να είναι διαθέσιμα πλέον στην αγορά, η Google φαίνεται ότι δεν δίνει βάρος στα Nexus, μια σειρά που πλέον θεωρείται νεκρή. Απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι με την αναβάθμιση στο Android 7.0 Nougat οι κάτοχοι της ναυαρχίδας Nexus 6P αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Το Nexus 6P είναι η περσινή ναυαρχίδα της Google, κατασκευάζεται από την Huawei και έκανε επίσημο ντεμπούτο στις 29 Σεπτεμβρίου του 2015. Ορισμένοι κάτοχοι της συσκευής αποκάλυψαν ότι έχουν προβλήματα με το Nougat και ο YouTuber επαλήθευσε τις δηλώσεις τους με το παρακάτω βίντεο:

Ουσιαστικά βλέπουμε το κινητό του να απενεργοποιείται σε τυχαίες χρονικές στιγμές, χωρίς να υπάρχει απαραίτητα κάποιος λόγος. Στο βίντεο ο χρήστης να τραβάει μερικές φωτογραφίες, και στη συνέχεια το κινητό απενεργοποιείται.

Όταν κλείσει το Nexus 6P από μόνο του, ο χρήστης δεν μπορεί να πατήσει παρατεταμένα το κουμπί ενέργειας επειδή δεν δουλεύει. Κατά συνέπεια θα πρέπει να συνδέσει το κινητό με τον φορτιστή για να ενεργοποιηθεί αυτόματα.

Στο βίντεο βλέπουμε ξεκάθαρα ότι το κινητό τρέχει μια επίσημη και σταθερή έκδοση του Android 7.0 Nougat (όχι beta). Μερικοί δηλώνουν ότι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν βοήθησε, μερικοί ότι έλυσε το πρόβλημα, και μερικοί προτείνουν την αναβάθμιση στο Android 7.1.1 ως μια πιθανή λύση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.