XBLOG logo @2x

Girl Geek Dinners #4 αυτή την Πέμπτη

Το 4ο Girl Geek Dinners, που θα γίνει την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, υποδέχεται δύο νέους ανθρώπους, για να μιλήσουν για τις δικές τους εμπειρίες πάνω στην τεχνολογία και τις επιχειρήσεις. Αυτή τη φορά, το θέμα της επιχειρηματικότητας και των startups θα προσεγγιστεί από μία κάπως διαφορετική γωνία, καθώς δε θα ακουστούν περιπτώσεις μικρών επιχειρήσεων, που πέτυχαν και κατάφεραν να εδραιωθούν στο χώρο τους.

Αντίθετα, ο Αποστόλης Αϊβαλής, σύμβουλος εταιρειών για θέματα digital business, ιδρυτής του social network ADFACE, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του communication και του marketing, θα μας διηγηθεί τις δικές του “Unsuccess Stories of Startups” και θα μας αποκαλύψει τους πραγματικούς λόγους αποτυχίας τεσσάρων μεγάλων startups.

Από την πλευρά της, η Μαριάντζελα Λέστου θα μας μιλήσει για το πώς, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, μετέτρεψε τις νεανικές της φιλοδοξίες και προβληματισμούς στο look4studies.com, ένα site, το οποίο έγινε πολύ γρήγορα σημείο αναφοράς για όλους τους νέους ανθρώπους, που αναζητούν πληροφορίες για τις σπουδές τους.

Πριν την κλήρωση των δώρων, οι συμμετέχοντες θα επιδοθούν σε extreme networking καθώς είναι, πλέον, καιρός να γνωριστούμε όλοι καλύτερα μεταξύ μας! Και όπως, πάντα, το networking θα συνεχιστεί στο μπαρ του Nixon club, με τη συνοδεία ποτών και snacks.

Οι συμμετέχοντες (maximum 80 άτομα) είναι κατά βάση γυναίκες αλλά και άντρες, που καλό είναι να έρθουν μαζί με κάποια γυναίκα γιατί, ας μην ξεχνάμε ότι στόχος του GGD είναι το networking γυναικών, η ενημέρωσή τους για τις νέες τεχνολογίες, τις καινοτομίες, το internet και η διάδοση νέων, φρέσκων ιδεών και οραμάτων!

Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν. Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το GGD, επισκεφθείτε το www.ggd.gr.

Πότε: Πέμπτη 27 Νοεμβρίου @ 19.00
Πού: NIXON (bar-restaurant-cinema): Αγησιλάου 61Β, Κεραμεικός, τηλ. 2103462077

Φωτογραφίες από προηγούμενα events μπορείτε να δείτε στο www.flickr.com/ggdgreece.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.