XBLOG logo @2x

George Michael στο ΟΑΚΑ

George MichaelΣήμερα είναι η μεγάλη μέρα για τους χιλιάδες φαν του George Michael στην Ελλάδα, αφού ο δημοφιλής, ελληνικής καταγωγής, ποπ σταρ δίνει την πρώτη του μεγάλη συναυλία στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ. Από μία γρήγορη αναζήτηση που έκανα πριν λίγο για εισιτήρια για την αποψινή συναυλία στο ticketnet.gr είδα ότι στις περισσότερες ζώνες/διαζώματα έχουν εξαντληθεί, οπότε όσοι καίγεστε να παρακολουθήσετε τη συναυλία σπεύσατε να κλείσετε τα εισιτήριά σας.

Για τους υπόλοιπους, που έχουν ήδη στα χέρια τους τα μαγικά χαρτάκια, υπάρχουν μερικές οδηγίες από τη διοργανώτρια εταιρεία, που καλό είναι να έχετε κατά νου για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως φτάνοντας στο ΟΑΚΑ:

Καταρχήν απαγορεύεται να έχετε μαζί σας κάτι από τα παρακάτω αντικείμενα (δε θα υπάρχει υπηρεσία φύλαξης αντικειμένων και όσοι έχουν κάτι από τα παρακάτω δε θα τους επιτραπεί η είσοδος):
– Βιντεοκάμερες ή επαγγελματικές κάμερες
– Συσκευές μαγνητοφώνησης
– Συσκευές λέιζερ
– Τενεκεδένια κουτάκια
– Γυάλινα αντικείμενα
– Οτιδήποτε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του κοινού

Οι πύλες του ΟΑΚΑ θα είναι ανοιχτές για το κοινό από τις 6:00 το απόγευμα. Όσοι έχουν στην κατοχή τους VIP εισιτήρια μπορούν να χρησιμοποιούν τα parking του ΟΑΚΑ P2 έως P5, η είσοδος θα γίνεται από την Πύλη Β με την επίδειξη του εισιτηρίου φυσικά, ενώ για τους κατόχους εισιτηρίων των άλλων κατηγοριών υπάρχει το parking που βρίσκεται επί της οδού Αρτέμιδος και της Λεωφόρου Κύμης, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Φυσικά σε τέτοιες συναυλίες με τόσο κόσμο, το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι να χρησιμοποιήσετε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τρένο ΗΣΑΠ ή Προαστιακό δηλαδή (στάσεις Ειρήνη και Νερατζιώτισσα), αφού φανταστείτε τι κόλλημα θα φάτε όταν θα πηγαίνετε και όταν θα γυρνάτε αν πάτε με το αυτοκίνητό σας.

Για τα ΑΜΕΑ, διατίθενται εισιτήρια αξίας 50 ευρώ και μπορούν να χρησιμοποιήσουν το parking της οδού Αρτέμιδος και να έχουν πρόσβαση στο χώρο της συναυλίας από τις θύρες 5, 31 και 33.

Ας δούμε και μερικά άλλα στοιχεία για την αποψινή συναυλία στο ΟΑΚΑ:
1. Μετά από 15ετή απουσία κάνει την πρώτη του περιοδεία.
2. Μαζί του έρχονται 180 άτομα (μουσικοί, τεχνικοί, κομμωτές κλπ)
3. Πάνω από 60 φορτηγά μετέφεραν τον εξοπλισμό για τη συναυλία.
4. Επί 6 ημέρες δουλεύουν πάνω από 250 τεχνικοί για να στήσουν η σκηνή.
5. Μόνο σήμερα θα απασχοληθούν περίπου 1.000 άτομα προσωπικό.

Και οι απαιτήσεις του George Michael:
1. Στα καμαρίνια του θα υπάρχουν άσπρα τριαντάφυλλα και κρίνα
2. Έχει διαμορφωθεί καθιστικό για να υποδεχτεί συγγενείς και φίλους από Ελλάδα και Κύπρο.
3. Η γκαρνταρόμπα του βρίσκεται σε χώρο 100 τμ.
4. Στο καμαρίνι του έχει ζητήσει να υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο.
5. Θα χρησιμοποιήσει για καμαρίνια του τα αποδυτήρια που χρησιμοποίησαν Liverpool και Milan στον τελικό του Champions League που έγινε φέτος στο ΟΑΚΑ.
6. Την επίπλωση των καμαρινιών του μετέφεραν 2 φορτηγά.

Υ.Γ.: Το site της Hot Beez εδώ και ώρα έχει βγει off, αφού έφτασαν το όριο σε bandwidth. Διοργανώνουν τέτοια συναυλία και τσιγκουνεύονται να ξοδεύσουν μερικά ευρώ παραπάνω για ένα καλύτερο πακέτο φιλοξενίας του site τους;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.