XBLOG logo @2x

Game of Thrones: Αποκαλύφθηκε η ημέρα πρεμιέρας της 7ης σεζόν, και αργεί (+teaser video)

Κατά τη διάρκεια ενός περίεργου Facebook Live event που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαρτίου, το κανάλι HBO ανακοίνωσε ότι το πρώτο μισό της έβδομης σεζόν του Game of Thrones θα αργήσει. Συγκεκριμένα έχει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου, σε αντίθεση με τις προηγούμενες σεζόν που ξεκίνησαν τον Απρίλιο.

Η προηγούμενη σεζόν έδειξε ότι ο επικός πόλεμος για το μέλλον της ηπείρου πρόκειται να ξεκινήσει. Η Daenerys Targaryen πηγαίνει στο Westeros, η Cersei Lannister έκατσε στον Iron Throne, η Arya Stark εκδικείται για την οικογένειά της, ο Jon Snow στέφθηκε King of the North και οι White Walkers οδεύουν για το βασίλειο.

Χθες το κανάλι δημοσίευσε την αφίσα της έβδομης σεζόν που υπόσχεται πάγο και φωτιά, και ενώ δεν αποκαλύπτει τίποτα για την πλοκή, τώρα δημοσίευσε και ένα teaser βίντεο για τη φετινή season που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια:

Η 7ης σεζόν θα έχει μόνο εφτά επεισόδια, αντί για 10. Ο δημιουργός της σειράς David Benioff είπε στο Deadline πέρσι ότι έχουν απομείνει συνολικά ~15 επεισόδια για το Game of Thrones, επομένως η 8η και τελευταία σεζόν αναμένεται να έχει οκτώ επεισόδια γεμάτα αίμα και χάος.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.