XBLOG logo @2x

Freeplay.gr: Το πρώτο On Demand ραδιόφωνο!

Ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από μερικές μέρες το freeplay.gr, το πρώτο διαδικτυακό ραδιόφωνο on demand στην Ελλάδα! Τι σημαίνει ραδιόφωνο on demand; Ότι μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε και να αναπαράγετε τα αγαπημένα σας κομμάτια μέσα από το freeplay με μερικά κλικ όποια στιγμή θέλετε!

Το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη (δωρεάν).

Από εκεί και πέρα, χρησιμοποιώντας τις κατηγορίες στο αριστερό μενού ή αναζητώντας τραγούδια στη μηχανή αναζήτησης, βρίσκετε γρήγορα την αγαπημένη σας μουσική. Έπειτα, με ένα κλικ στην επιλογή “προσθήκη στη λίστα” που βρίσκεται δίπλα σε κάθε κομμάτι, αναπαράγετε τις μουσικές σας επιλογές, δημιουργώντας έτσι μια προσωρινή playlist σε ένα pop up window. Σημαντικό είναι ότι ακόμα και αν κλείσετε το site και συνεχίσετε να σερφάρετε σε άλλα sites, μπορείτε να έχετε αυτό το παράθυρο ανοιχτό, ακούγοντας τη μουσική που έχετε επιλέξει.

Το freeplay.gr σας δίνει επίσης τη δυνατότητα αν θέλετε να ακούσετε ένα ολόκληρο album, επιλέγοντας “προσθήκη του Album στη λίστα”, επιλογή που θα δείτε κάτω από την εικόνα κάθε album. Πανεύκολη είναι και η διαχείριση των playlist που μπορείτε να δημιουργήσετε, να αποθηκεύσετε και να επαναφέρετε όποτε θέλετε.

Χρησιμοποιώ το freeplay για να ακούω μουσική στο laptop και στο netbook, αφού περιέχει σχεδόν όλα τα ελληνικά και ξένα album όλων των κατηγοριών (από ελληνικά λαϊκά, ποπ, έντεχνα, ροκ, εναλλακτικό ροκ, hip hop, παλιά λαϊκά, ρεμπέτικα και από ξένα mainstream, pop, R’n’B, hip hop, dance, electronica, rock, new rock, alternative, lounge, chill out, ethnic, soundtracks) και έχω την ευελιξία να επιλέγω τι μουσική θα ακούω, κάτι που δεν μπορεί να γίνει στα ραδιόφωνα των FM και του web.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.