XBLOG logo @2x

Flocafe @ Δέλτα Φαλήρου

Αν κατηφορίζετε την λεωφόρο Συγγρού και αναζητάτε έναν ιδιαίτερο και πολύ ωραίο χώρο για να απολαύσετε τον καφέ σας, τότε σίγουρα τα Flocafe στο Δέλτα Φαλήρου είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Ο ζεστός και με ξεχωριστό design χώρος σίγουρα θα σας τραβήξουν την προσοχή και θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε αν όντως ήρθατε σε Flocafe ή σε κάποια άλλη καφετέρια.

Οι αποχρώσεις του άσπρου, του μαύρου και του κόκκινου κυριαρχούν στο χώρο, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση θα σας προκαλέσουν οι περίεργοι καναπέδες σε άσπρη και κόκκινη απόχρωση, καθώς και τα νερά που τρέχουν σαν καταρράκτης σε έναν από τους τοίχους της καφετέριας.

Μπορεί να μην μένω τόσο κοντά στο Φάληρο, ωστόσο θα με βρείτε εκεί αρκετά συχνά, μιας και είναι η αγαπημένη μου καφετέρια στην Αθήνα και την προτιμώ για ένα χαλαρό καφέ το μεσημέρι ή ακόμα και για ένα γρήγορο ποτάκι το βράδυ.

Ως γνήσιος geek δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο δωρεάν Wi-Fi που διαθέτει ο χώρος. Οι κολλημένοι, λοιπόν, με το internet, όπως εγώ, δεν θα δυσαρεστηθούν καθόλου, αφού μπορούν να σερφάρουν και να δουν τα email τους τόσο μέσω του κινητού τους όσο και μέσω του laptop τους.

Το κατάστημα ανοίγει πολύ νωρίς το πρωί, γύρω στις 7:30, ενώ παραμένει ανοιχτό μέχρι αργά το βράδυ. Πολύ θετική επίσης κρίνεται η ειδική υποδομή για άτομα με ειδικές ανάγκες, καθώς και το άνετο parking.

Flocafe @ Δέλτα Φαλήρου

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.