XBLOG logo @2x

Firefox 4 Beta 7

Τις προηγούμενες μέρες είχα και είχατε και εσείς την ευκαιρία να «παίξετε» με την νέα beta έκδοση του Firefox 4 που βγήκε την Παρασκευή. Η έκτη έκδοση μας είχε αφήσει με ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς παρουσίαζε πολλά προβλήματα, ήταν σχετικά αργή και τα crashes ήταν συχνό φαινόμενο!

Η νέα έκδοση όμως είναι πραγματικά απίστευτη!!!

Η ταχύτητα πλοήγησης έχει αυξηθεί πολλές φορές και τολμώ να πω ότι πλησιάζει αυτή του Chrome. O Chrome συνεχίζει να είναι ο ταχύτερος browser, αλλά ο Firefox τον πλησιάζει απειλητικά!

Με την νέα αυτή έκδοση του Firefox λύθηκε και το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν πολλοί χρήστες με την προβολή video στο YouTube ή και σε άλλα site. Θα το είχατε παρατηρήσει ότι πολλές φορές το video «έμπλεκε» με το content πριν και μετά από αυτό.

Νέες αλλαγές είναι επίσης μια ανανεωμένη γραμμή διευθύνσεων, στην οποία εμφανίζονται τώρα τα links πάνω από τα οποία περνάτε με το ποντίκι σε αντίθεση με το παρελθόν που εμφανίζονταν κάτω αριστερά.

Λαμβάνοντας όλα αυτά τα στοιχεία υπόψη μπορούμε να πούμε ότι η επίσημη έκδοση του Firefox 4 πλησιάζει και μπορεί να έχει βγει και πριν το τέλος του χρόνου!

Εσείς τι προτιμάτε; Internet Explorer, Chrome ή Firefox;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.