XBLOG logo @2x

Προσφορά: What΄s Up Internet, 500MB με 5 ευρώ!

Το κανονικό μου κινητό είναι με πρόγραμμα συμβολαίου στην WIND, χρησιμοποιώ όμως και ένα ακόμη ως δεύτερο στο οποίο έχω Cosmote What΄s Up πακέτο. Σήμερα το απόγευμα έλαβα SMS σχετικά με μία νέα προσφορά για ίντερνετ στο κινητό…

Το γραπτό μήνυμα που έλαβα έγραφε τα εξής (όπως βλέπετε και στη φωτογραφία του post):

«Μοναδική προσφορά για πρόσβαση στο internet από το κινητό σου: 500 MB για 1 μήνα μόνο με 5€! Για αγορά του Cosmote Internet On The Phone 500 στείλε 500 στο 1333 έως 31/12/2010».

Προσωπικά, στο δεύτερο κινητό δε χρειάζομαι ίντερνετ, αφού το πακέτο που έχω στη WIND και το οποίο χρησιμοποιώ στο iPhone με υπερκαλύπτει.

Ωστόσο πολλοί από εσάς εκεί έξω που χρησιμοποιείτε What΄s Up ως το βασικό σας πακέτο/κινητό για την επικοινωνία σας, είμαι σίγουρος ότι είναι μία πολύ καλή προσφορά για να ξεκινήσετε να σερφάρετε στο ίντερνετ απ΄το κινητό ακόμη και αν πρόκειται να κάνετε απλά update το status σας στο Facebook.

Για εσάς που μπαίνετε ήδη από το κινητό στο ίντερνετ, με αυτή την προσφορά θα μπορέσετε να το κάνετε ακόμα πιο άνετα, χωρίς να σκέφτεστε αν θα ξεπεράσετε τον όγκο των 50-60 MB, που είναι ο προσφερόμενος όγκος δεδομένων στα περισσότερα πακέτα καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.