XBLOG logo @2x

Διαγωνισμός! Κερδίστε 100€ για αγορές από το Buldoza.gr!

Ακόμη ένας διαγωνισμός για όλους εσάς που διαβάζετε XBLOG.gr, αυτή τη φορά σε συνεργασία με το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα Buldoza.gr! Τι κερδίζετε; Ό,τι θέλετε εσείς από το Buldoza.gr (είδη για τον άνδρα, τη γυναίκα, το σπίτι, την προσωπική φροντίδα κλπ) με 100 ευρώ δώρο από εμάς και το Buldoza! Διαβάστε προσεκτικά πώς θα πάρετε μέρος στην κλήρωση και καλή τύχη σε όλες και όλους!

Update: Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών έληξε. Σε λίγο η κλήρωση on camera και η ανακοίνωση του νικητή σε νέο post!

Διαβάστε προσεκτικά!

  1. Μπαίνετε στο Buldoza.gr και εντοπίζετε το προϊόν ή τα προϊόντα που σας ενδιαφέρει να κερδίσετε (μέχρι 100 ευρώ, μπορείτε να διαλέξετε και προϊόντα με τιμή μεγαλύτερη των 100 ευρώ, σε αυτή την περίπτωση θα χρεωθείτε μόνο τη διαφορά)!
  2. Αφήνετε σχόλιο σε αυτό εδώ το post γράφοντας το προϊόν ή τα προϊόντα που θέλετε αν κερδίσετε, προσέχοντας να γράψετε σωστά το όνομα και το email σας (αφού ο/η τυχερός/ή θα ειδοποιηθεί με email) αλλά και να χρησιμοποιήσετε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
  3. Κάνετε “Like” στη σελίδα του XBLOG στο Facebook!

Εννοείται ότι διπλές/τριπλές συμμετοχές δεν γίνονται δεκτές και διαγράφονται άμεσα, γι΄αυτό ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας μόνο!

Λήξη υποβολής συμμετοχών: Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010, 23:59!

Θα ακολουθήσει κλήρωση on camera, το βίντεο και η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει σε νέο post εδώ στο xblog.gr, ενώ και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα έχουν ειδική έκπτωση για αγορές στο Buldoza.gr για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (περισσότερα θα διαβάσετε στο post της ανακοίνωσης του νικητή της κλήρωσης)!

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Tip: Κάντε Like στη σελίδα του XBLOG στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για τα σημαντικότερα post και τους διαγωνισμούς μας! Εγγραφείτε επίσης στο RSS feed μας, ή κάντε κλικ για να εγγραφείτε στο newsletter μας με το email σας!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.