XBLOG logo @2x

Φιλιππίδης: «Είπα μια βλακεία για τους χρήστες του Twitter και το μετάνιωσα»

Πριν από περίπου μιάμιση εβδομάδα ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα social media και το Twitter, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το 99,9% των χρηστών του Twitter ως ηλίθιους!

Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε πει συγκεκριμένα τότε:

«Δεν μπορώ να μου γράφει ο κάθε πικραμένος ό,τι του κατεβαίνει στη γκλάβα του. Δεν αντέχω που ο καθένας νομίζει ότι σε ξέρει κιόλας και ότι μπορεί να σου μιλήσει όπως θέλει. Δεν αναπτύσσεις και καμιά ιδιαίτερη σκέψη εκεί. Βεβαίως, αυτή είναι η φιλοσοφία του Twitter. Έλα όμως που δεν ερμηνεύεται με αυτό τον τρόπο, δεν απευθύνεται σε ανθρώπους της ίδιας ευφυΐας. Γράφεις κάτι και μετά πρέπει να γράψεις άλλα 75 σχόλια για να εξηγήσεις τι είπες, επειδή, για να μην πω όλοι, το 99,9% είναι ηλίθιοι.

Έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι με το Twitter και δεν μπορώ να ακούω τη βλακεία του καθένα. Επίσης, με ενοχλεί που όλοι έχουν άποψη πια και θα σώσουν την Ελλάδα, όλοι οι ανώνυμοι μάλιστα, μέσα από το Twitter. Όλοι οι Αριστεροί είναι με ένα Τwitter, όπου για να τουιτάρεις χρειάζεται να έχεις τηλέφωνο που κοστίζει τουλάχιστον 700 ευρώ. Όλοι αυτοί που κάνουν κριτική, ξέρουν τι χρωστάω εγώ; Εγώ με δανεικό τηλέφωνο το έκανα αυτό».

Αυτές του οι δηλώσεις όπως είναι λογικό ξεσήκωσαν αντιδράσεις.

Χθες ο Πέτρος Φιλιππίδης εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, οι οποίοι τον ρώτησαν για τη σχέση του με τα social media αλλά και συγκεκριμένα για τη δήλωση που είχε κάνει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός τότε είπε ότι είπε μια βλακεία για τους χρήστες του Twitter και ότι μετάνιωσε γι΄αυτό που είπε.

Δείτε τα όσα είπε στην εκπομπή του “Πρωινό mou”!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.