XBLOG logo @2x

Η Facebook αποσύρει δύο mobile εφαρμογές της

Η Facebook είναι μια εταιρία που της αρέσει να πειραματίζεται με νέες εφαρμογές, όμως δεν είναι όλες επιτυχημένες. Για αυτό, σήμερα ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει δύο mobile εφαρμογές της από τα app stores.

Η πρώτη εφαρμογή ονομάζεται Groups, και όπως καταλαβαίνετε προορίζεται για τα άτομα που έχουν μπει σε πολλές ομάδες στο Facebook. Η εταιρία δημιούργησε αυτή την εφαρμογή για να μπορεί ο κόσμος να ανακαλύπτει νέες ομάδες, και οι διαχειριστές να μπορούν να οργανώνουν τις ομάδες τους από το κινητό, όμως λίγοι την κατέβασαν. Η εφαρμογή θα αποσυρθεί από την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά το χαρακτηριστικό Groups θα παραμείνει στο Facebook. Η εταιρία σχολίασε ότι με την απόσυρση της μονωμένης εφαρμογής των Group θα μπορέσουν να βελτιώσουν το αντίστοιχο χαρακτηριστικό στο κύριο app του Facebook.

Την δεύτερη εφαρμογή που αποσύρει πιθανότατα να μην την έχετε ακουστά, εκτός αν είστε τεράστιος fan του κοινωνικού δικτύου ή παρακολουθείτε συνεχώς τα τελευταία νέα. Ονομάζεται Lifestage και λανσαρίστηκε τον Αύγουστο του 2016. Προοριζόταν αποκλειστικά για έφηβους και έμοιαζε με το Snapchat, αλλά προφανέστατα απέτυχε και τώρα το αποσύρουν. Το Lifestage θα αποσυρθεί από το App Store (δεν κυκλοφόρησε ποτέ στο Android) στις 4 Σεπτεμβρίου.


Διαβάστε επίσης: Πόσα λεφτά αποφέρει στην εταιρία κάθε υπάλληλος της Facebook;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.