XBLOG logo @2x

Έπεσαν τα Facebook, Messenger, Instagram και WhatsApp

Η Facebook αντιμετωπίζει ξανά μεγάλα προβλήματα, αφού το κοινωνικό δίκτυο και οι εφαρμογές του έχουν “πέσει” λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της ριζικής επανασχεδίασής του.

Συγκεκριμένα οι εφαρμογές Facebook, Messenger, Instagram και WhatsApp δεν ανταποκρίνονται για πολλούς χρήστες ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Όσοι προσπαθούν να ανοίξουν τις εφαρμογές ή τα site των προ-αναφερόμενων υπηρεσιών βλέπουν το μήνυμα: «Συγγνώμη, κάτι πήγε στραβά. Προσπαθούμε να το διορθώσουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα».

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε τι προκάλεσε αυτό το πρόβλημα και δεν υπάρχει ανακοίνωση από την εταιρία. Θα ενημερώσουμε αυτή την ανάρτηση μόλις έχουμε νεότερα.

Ενημέρωση #1 [02/05/2019 @ 15:31]: Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι μπορούν πλέον να ανοίξουν τα site, αλλά εμφανίζονται διάφορα προβλήματα. Για παράδειγμα, στο Messenger.com εμφανίζονται οι συνομιλίες, αλλά όχι οι εικόνες.
Ενημέρωση #2 [02/05/2019 @ 16:11]: Μία ώρα μετά, τα προβλήματα συνεχίζονται και δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του site.
Ενημέρωση #3 [02/05/2019 @ 17:25]: Η λειτουργία φαίνεται να έχει αποκατασταθεί επιτυχώς.

Τα σφάλματα σε Facebook και Instagram

Facebook error

Instagram error

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.