XBLOG logo @2x

Η Facebook κυκλοφόρησε τις επίσημες εφαρμογές για Windows 10 (Mobile)

Η Facebook κυκλοφόρησε μετά από μήνες αναμονής και δοκιμών τις επίσημες εφαρμογές των Facebook, Messenger και Instagram στα PC και κινητά με Windows 10. Το Facebook app και το Messenger για αρχή είναι διαθέσιμα μόνο στα PC, ενώ το Instagram μόνο στα smartphones με Windows 10 Mobile. Οι δύο πρώτες εφαρμογές θα κυκλοφορήσουν αργότερα στα κινητά.

Facebook for Windows 10

Το Facebook app για Windows 10 PCs, όπως και το app για Windows Phone, εκμεταλλεύεται τα Live Tiles του Start Menu για να εμφανίζει τις τελευταίες αναρτήσεις των φίλων σου και έχει τη δυνατότητα προβολής και ανάρτησης άρθρων στη Ροή Ειδήσεων μέσω του ενσωματωμένου web browser. Σε γενικές γραμμές θυμίζει το site του δικτύου και έχει τις ίδιες δυνατότητες (Reactions, stickers, ειδοποιήσεις κλπ.).

Messenger for Windows 10

Το Messenger για Windows 10 PCs προσφέρει τα ίδια πράγματα με το Messenger για άλλες πλατφόρμες, δηλαδή δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων, προβολή ειδοποιήσεων, υποστήριξη GIFs, ομαδικές συνομιλίες κλπ. Η εταιρία εκμεταλλεύεται ξανά τα Live Tiles του Start Menu για να εμφανίζει τα τελευταία μηνύματα σε αυτά.

Instagram for Windows 10

Τέλος, το Instagram για Windows 10 Mobile περιλαμβάνει όλα τα φίλτρα και τις δυνατότητες που βρίσκουμε στις αντίστοιχες εκδόσεις του για Android και iPhone, όπως Messaging, Search, Explore, Videos και Account Switching. Και σε αυτή την εφαρμογή η εταιρία χρησιμοποιεί τα Live Tiles για να εμφανίζει τις τελευταίες φωτογραφίες φίλων στην οθόνη Έναρξη.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Facebook for Windows 10 PCs and Tablets από εδώ, το Messenger for Windows 10 PCs and Tablets εδώ και το Instagram for Windows 10 mobile εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.