XBLOG logo @2x

Epson EC-01: Εκτυπώστε με κόστος 0,05€ ανά σελίδα!

Σε αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά το Πλαίσιο παρουσίασε τον πρώτο inkjet εκτυπωτή που δεν χρειάζεται ανταλλακτικά μελάνια! Πρόκειται για τον Epson EC-01, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε μόλις 4 χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη και επιτρέπει τη δραστική μείωση του κόστους των έγχρωμων εκτυπώσεών σας. Το νέο μοντέλο εκτυπώνει έως και 8.000 σελίδες βάσει ISO 24711/24712 χωρίς να χρειαστεί αλλαγή μελανιών, με ταχύτητα έως και 27 σελίδες το λεπτό, τόσο σε έγχρωμη, όσο και σε ασπρόμαυρη λειτουργία.

Οικολογικός

Εξοικονομήστε ενέργεια και προστατεύστε το περιβάλλον με τον EC-01. Με κατανάλωση που δεν ξεπερνά τα 26 Watt, κατά πολύ μικρότερη από την αντίστοιχη των laser εκτυπωτών, προσφέρει ασύγκριτη εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι φιλικός προς το περιβάλλον με:

  • Κατασκευή που βασίζεται σε ανακυκλώσιμα υλικά
  • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
  • Περίβλημα χωρίς χρώματα
  • Ανακυκλώσιμη συσκευασία
  • Οδηγίες χρήσης σε ανακυκλωμένο χαρτί και drivers σε CD

Κι όταν τελειώσει το μελάνι;

Όταν ο εκτυπωτής ολοκληρώσει τον κύκλο των 8.000 σελίδων, ο χρήστης επιστρέφει το μηχάνημα στο Πλαίσιο. Στη συνέχεια, το Πλαίσιο στέλνει τον εκτυπωτή στο κέντρο ανακύκλωσης της Epson, όπου ο εκτυπωτής καθαρίζεται, αλλάζονται οι κεφαλές, ξαναγεμίζονται τα δοχεία μελανιού, ελέγχεται, συσκευάζεται και επαναπωλείται. Σε περίπτωση που ο εκτυπωτής δεν μπορεί να ανακατασκευαστεί, ακολουθείται διαδικασία απόσυρσης σε πιστοποιημένα κέντρα διαχείρισης αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Τον βρήκαμε στο Πλαίσιο στην τιμή των 379 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.