XBLOG logo @2x

Plaisio.gr: Ανανεωμένο, με 61.000 επισκέπτες καθημερινά

Πρόσφατα το ηλεκτρονικό κατάστημα του Πλαίσιο, plaisio.gr, ανανεώθηκε, με στόχο την πιο αποτελεσματική πλοήγηση των χρηστών και τη διευκόλυνση των ηλεκτρονικών αγορών τους. Το νέο site βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία από τη Δευτέρα 30/9, έπειτα από την επιτυχημένη αναβάθμιση της πλατφόρμας. Στα πλεονεκτήματα του νέου site περιλαμβάνεται η πιο ξεκάθαρη και δομημένη εμφάνιση, η απλούστερη κατηγοριοποίηση των προϊόντων, η ταχύτερη φόρτωση και τα βελτιωμένα κριτήρια αναζήτησης.

Από το 1999 το www.plaisio.gr είναι ένα από τα κορυφαία ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα. Δέχεται κατά μέσο όρο 61.000 μοναδικούς επισκέπτες καθημερινά και περιλαμβάνει περισσότερα από 18.000 προϊόντα, με πλήρη χαρακτηριστικά και δυνατότητες σύγκρισης. Στις σελίδες του φιλοξενεί επίσης μοναδικές online προσφορές, δυνατότητα προ-παραγγελίας των πιο αναμενόμενων προϊόντων, καθώς και σύνθεσης βήμα προς βήμα desktop και laptop υπολογιστών.

Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο community MyPlaisio.gr, αλλά και να απολαύσει τις δημοφιλέστερες ξένες μουσικές επιτυχίες από το “χθες” και το “σήμερα”, καθώς και ενημέρωση πάνω σε θέματα, που αφορούν στις σημαντικότερες τεχνολογικές εξελίξεις στο PlaisioRadio.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.