XBLOG logo @2x

Είσαι πρωτάρης φωτογράφος; Η Ευαγγελία Αραβανή θα ποζάρει για σένα!

Την εβδομάδα Photomania διοργανώνει ο Κωτσόβολος για να εξοικειώσει τους “πρωτάρηδες” και τους πιο “ειδικούς” ερασιτέχνες φωτογράφους με τη χρήση των φωτογραφικών μηχανών DSLR.

Στα μεγάλα καταστήματα της εταιρίας, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μια ποικιλία DSLR και Mirrorless φωτογραφικών μηχανών για τις καλύτερες και πιο ζωντανές λήψεις που τράβηξαν ποτέ.

Μέσα στην εβδομάδα Photomania, που ξεκίνησε την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, η Κωτσόβολος προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες ευκαιρίες για την απόκτηση μιας ολοκαίνουριας DSLR ή compact φωτογραφικής μηχανής. Μερικές από αυτές είναι:

  • Ψηφιακή Φωτογραφική Olympus, με 10x οπτικό ζουμ 89 €
  • Ψηφιακή Φωτογραφική Nikon με 16 MPixel, 26x οπτικό ζουμ 179 €
  • DSLR Nikon με δώρο τσάντα μεταφοράς 299 €
  • DSLR Canon 18MPixel, Full HD video, φακός 18-55mm 649 €

Επιπλέον με έμφαση στην ενημέρωση για τις DSLR φωτογραφικές μηχανές η Κωτσόβολος θα πραγματοποιήσει, σε συνεργασία με το περιοδικό «ΦΩΤΟγράφος» μια σειρά από ενέργειες στις οποίες όλοι οι επίδοξοι φωτογράφοι πρωτάρηδες ή προχωρημένοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια φωτογράφιση μοντέλου και να ζητήσουν συμβουλές από επαγγελματία φωτογράφο.

Ένα κανονικό φωτογραφικό στούντιο θα στηθεί σε μεγάλα καταστήματα της αλυσίδας όπου οι καταναλωτές θα μπορούν να φωτογραφίσουν με την καθοδήγηση επαγγελματία φωτογράφου τη μοναδική Ευαγγελία Αραβανή!

Η ενέργεια θα πραγματοποιηθεί κατά σειρά:

  • την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου από τις 17:00 μέχρι τις 21:00 στο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens
  • το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 16:00 στο κατάστημα Κωτσόβολος στο Smart Park
  • την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στο The Mall Athens από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 16:00

Προκειμένου η ζωή των «φωτογράφων» να γίνει ακόμη πιο εύκολη στα μεγάλα καταστήματα Κωτσόβολος και στο www.kotsovolos.gr, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν πληροφορίες και χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τη χρήση των DSLR ή των Mirrorless φωτογραφικών μηχανών.

Επιπλέον διαθέσιμα, και σε πολύ χαμηλές τιμές είναι μια μεγάλη γκάμα φακών, περιφερειακών και αξεσουάρ καθώς και μια σειρά από υπηρεσίες για την τεχνική υποστήριξη και ολοκληρωμένη προστασία των προϊόντων από το γνωστό πλέον και εξειδικευμένο brand υπηρεσιών Support 360°.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.