XBLOG logo @2x

Κωτσόβολος: Εγγύηση χαμηλότερης τιμής στην αγορά νέας τηλεόρασης

Ένα καυτό αθλητικό καλοκαίρι ξεκινά με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου να δεσπόζουν στο τηλεοπτικό μενού.

Η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος δε θα μπορούσε παρά να κάνει ακόμη πιο δυνατές τις συγκινήσεις με μια ολοκληρωμένη σειρά τηλεοράσεων, ευκαιριών και υπηρεσιών.

Οι εκπλήξεις της Νο1 αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, ξεκίνησαν από το τέλος Μαΐου όταν για μια ολόκληρη εβδομάδα, όλοι κέρδισαν απίθανα δώρα και κάθε ημέρα, 10 καταναλωτές κέρδισαν ολόκληρη την αξία της νέας τους τηλεόρασης Samsung. Εδώ και λίγες ημέρες η Κωτσόβολος «ξαναχτύπησε» προσφέροντας την «Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής σε όλες τις Τηλεοράσεις»!

Έως και τις 09/06 όλοι οι καταναλωτές μπορούν να βρουν στο κατάστημα Κωτσόβολος της πόλης τους, τις χαμηλότερες τιμές σε όλη τη γκάμα τηλεοράσεων και μάλιστα με εγγύηση! Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος καταναλωτής βρει χαμηλότερη προσφορά στο ίδιο μοντέλο από άλλο κατάστημα, η Κωτσόβολος θα του προσφέρει μια νέα τιμή 5% χαμηλότερη από αυτή που βρήκε!

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία που ευνοεί ιδιαίτερα την αγορά μεγάλων τηλεοράσεων ιδανικών για την παρακολούθηση όλης της αθλητικής δράσης που επιφυλάσσει το φετινό καλοκαίρι!

Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφτούν είτε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας είτε το www.kotsovolos.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.