Κωτσόβολος: Εγγύηση χαμηλότερης τιμής στην αγορά νέας τηλεόρασης

Κωτσόβολος

Ένα καυτό αθλητικό καλοκαίρι ξεκινά με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου να δεσπόζουν στο τηλεοπτικό μενού.

Η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος δε θα μπορούσε παρά να κάνει ακόμη πιο δυνατές τις συγκινήσεις με μια ολοκληρωμένη σειρά τηλεοράσεων, ευκαιριών και υπηρεσιών.

Οι εκπλήξεις της Νο1 αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, ξεκίνησαν από το τέλος Μαΐου όταν για μια ολόκληρη εβδομάδα, όλοι κέρδισαν απίθανα δώρα και κάθε ημέρα, 10 καταναλωτές κέρδισαν ολόκληρη την αξία της νέας τους τηλεόρασης Samsung. Εδώ και λίγες ημέρες η Κωτσόβολος «ξαναχτύπησε» προσφέροντας την «Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής σε όλες τις Τηλεοράσεις»!

Έως και τις 09/06 όλοι οι καταναλωτές μπορούν να βρουν στο κατάστημα Κωτσόβολος της πόλης τους, τις χαμηλότερες τιμές σε όλη τη γκάμα τηλεοράσεων και μάλιστα με εγγύηση! Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος καταναλωτής βρει χαμηλότερη προσφορά στο ίδιο μοντέλο από άλλο κατάστημα, η Κωτσόβολος θα του προσφέρει μια νέα τιμή 5% χαμηλότερη από αυτή που βρήκε!

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία που ευνοεί ιδιαίτερα την αγορά μεγάλων τηλεοράσεων ιδανικών για την παρακολούθηση όλης της αθλητικής δράσης που επιφυλάσσει το φετινό καλοκαίρι!

Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφτούν είτε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας είτε το www.kotsovolos.gr.

1 Σχόλιο
  • Avatar
    Βασίλης

    Ελπίζω να μην είναι σαν τις τελευταίες προσφορές φυλλαδίου με κλιματιστικά με δώρο τον ΦΠΑ 23%… μια αναζήτηση για τα συγκεκριμένα μοντέλα στο skroutz.gr έβγαζε τον Κωτσόβολο ακόμα και 150 ευρώ πιο ακριβό ακόμα και με την έκπτωση! epic fail…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα

Δωρεάν newsletter

Γίνε συνδρομητής στο newsletter μας και κέρδισε πλούσια δώρα στους διαγωνισμούς μας!