XBLOG logo @2x

Echo by Nikko Patrelakis

Πριν από ένα μήνα o Νίκος Πατρελάκης [myspace] κυκλοφόρησε το τέταρτο προσωπικό του album “Echo” από το label του Smallhouse σε συνεργασία με την Klik records. Το “Εcho” ηχογραφήθηκε τα τελευταία τρία χρόνια και περιλαμβάνει τόσες συνεργασίες που είναι δύσκολο να αποτυπωθεί το ηχητικό αποτέλεσμα σε λίγες λέξεις.

Περισσότεροι από 50 guest μουσικοί, live ηχογραφήσεις, guest vocalists σε συνδυασμό με τις εκπληκτικές μουσικές συνθέσεις του, παραδίδουν ένα μοναδικό μουσικό αποτέλεσμα.

Το album ξεκινά με το “Voyage” με guest vocalist τον Λουί Μποζόν, τον βετεράνο της γαλλικής ραδιοφωνίας. Ο Λουί Μποζόν ηχογράφησε τα φωνητικά του στο Παρίσι, ενώ η μουσική ηχογραφήθηκε στην Αθήνα με τη συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ. Το πρώτο κομμάτι που ξεχώρισε είναι το “Arco Iris”, η electro bossa nova με τα φωνητικά της Μιράντας Βερούλη.

Στις καλύτερες και πιο δυνατές στιγμές του “Echo” ανήκει το pop electro “Shortcut” που ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Βήτα, από τους αγαπημένους καλλιτέχνες του Νίκου, αλλά και το ομώνυμο κομμάτι “Echo” που είναι αφιερωμένο στα χρόνια των dancefloor και των club, «εκεί όπου χορέψαμε, γνωριστήκαμε και αγαπηθήκαμε»…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.