XBLOG logo @2x

Digea: Η ψηφιακή τηλεόραση ήρθε στην Αττική!

Η ψηφιακή εποχή άρχισε! Από τις 3:00 τα ξημερώματα η Digea μεταδίδει ψηφιακά τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας, δηλαδή Alter, ANT1, Alpha, Mega, Σκάι, Star και Μακεδονία TV. Δείτε τι χρειάζεστε για να δείτε ψηφιακή τηλεόραση, καθώς και σε ποιες περιοχές γίνεται η εκπομπή ψηφιακού σήματος!

Για να δείτε ψηφιακά τα κανάλια, με πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου, χρειάζεται η τηλεόρασή σας να διαθέτει δέκτη MPEG4 (οι περισσότερες τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας διαθέτουν), ενώ στην περίπτωση που η τηλεόρασή σας δεν διαθέτει δέκτη MPEG4, τότε θα πρέπει να αγοράσετε κάποιον αποκωδικοποιητή MPEG4, τον οποίο θα συνδέσετε στην τηλεόρασή σας.

Στα κατασήματα με ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη θα βρείτε αρκετούς τέτοιους αποκωδικοποιητές, με την τιμή τους να ξεκινάει από τα 30-40 ευρώ. Σημαντικό: Κάθε αποκωδικοποιητής μπορεί να συνδεθεί σε μία μόνο τηλεόραση. Αν δηλαδή στο σπίτι σας έχετε 2-3 τηλεοράσεις που δεν έχουν δέκτη MPEG4, θα πρέπει να αγοράσετε 2-3 αποκωδικοποιητές, αν θέλετε να βλέπετε τα ψηφιακά κανάλια.

Με την μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση οι κάτοικοι της Αθήνας, του ευρύτερου λεκανοπεδίου της Αττικής, των δυτικών παραλίων των Κυκλάδων και της νοτιοδυτικής Εύβοιας θα βλέπουν άψογη εικόνα με κρυστάλλινο ήχο, ενώ πλέον δεν θα αντιμετωπίζουν τα προβλήματα λήψης που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων, από την Γλυφάδα έως το Σούνιο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση μπορείτε να αναζητήσετε στο επίσημο site της Digea www.digea.gr ή να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο 14510 και να μιλήσετε με τους εκπροσώπους της Digea.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.