XBLOG logo @2x

Σταρ Ελλάς 2010 η Άννα Πρέλεβιτς, σε ένα καραστημένο show!

Σταρ Ελλάς 2010 αναδείχθηκε η Άννα Πρέλεβιτς (κόρη του γνωστού μπασκετμπολίστα), σε έναν διαγωνισμό ο οποίος φθίνει και θα συνεχίσει να φθίνει όπως και όλες οι εκδηλώσεις/διαγωνισμοί αυτού του είδους, αφού κάθε χρόνο είναι όλο και πιο στημένες αντί να χαρακτηρίζονται από την ζωντάνια τους.

ΟΚ, είναι γνωστό ότι η οικονομική κρίση δεν επιτρέπει πλέον να ξοδευτούν χρήματα που ξοδεύονταν άλλες χρονιές (εδώ ο ΑΝΤ1 δεν έχει χρήματα να πληρώσει τα παιδιά που κάνουν πρακτική 2-3 χρόνια τώρα στο τμήμα των Ειδήσεων), αλλά η ζωντάνια δεν κοστίζει τίποτα.

Ο διαγωνισμός φέτος δεν έγινε σε κάποιο μεγάλο νυχτερινό κέντρο με πολύ κόσμο, όπως άλλες χρονιές, αλλά στα Studio Κάπα, παρουσία μόνο μερικών γνωστών προσώπων του ΑΝΤ1, προσώπων από τον κύκλο των κοριτσιών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, ενώ φυσικά κάποιες θέσεις ανήκαν και στους χορηγούς.

Παρακολούθησα τον διαγωνισμό δουλεύοντας παράλληλα στο laptop, ωστόσο μερικά πράγματα ήταν τόσο στημένα που έκαναν μπαμ, με πρώτο και χειρότερο το έτοιμο από πριν τον διαγωνισμό βίντεο με την Αθηνά του Next Top Model να εμφανίζεται και καλά ζωντανά από τα παρασκήνια για να μας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί. Ο ρόλος αυτών των «ζωντανών συνδέσεων» φυσικά μόνο αυτός δεν ήταν, αλλά η προβολή των χορηγών του διαγωνισμού.

Κατά τα άλλα ατελείωτη ανάγνωση από τα auto que όπως πάντα, χωρίς κανέναν αυτοσχεδιασμό, ενώ ακόμα και τα χειροκροτήματα που άκουσα σε κάποιες φορές αμφιβάλω αν ήταν πραγματικά, με δεδομένο τον λίγο κόσμο που βρισκόταν μέσα στο studio.

Για την ιστορία, αυτές είναι οι κοπέλες που πήραν τίτλο:

  • Σταρ Ελλάς 2010: Άννα Πρέλεβιτς
  • Miss Ελλάς 2010: Μαντώ Γαστεράτου
  • Miss Young 2010: Μελίνα Συρίη
  • Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2010: Μαρία Τσαγκαράκη
  • Αναπληρωματική Miss Young 2010: Αναστασία Σιδηροπούλου
  • Miss Τουρισμός 2010: Βαλεντίνα Μαγιαλού

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.