XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός! Κερδίστε ένα Sony Ericsson Xperia Ray!

Τους τελευταίους μήνες εδώ στο xblog.gr κάνουμε μία συνεχή προσπάθεια να εξασφαλίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα smartphones και gadgets γενικότερα, τα οποία κληρώνουμε από το blog!

Κάποιες φορές πετύχαμε να έχουμε διαγωνισμούς όλες τις εβδομάδες μέσα σε ένα μήνα, κάποιες άλλες όχι. Η κρίση δυστυχώς έχει περιορίσει πολύ την αγοραστική δυνατότητα του κόσμου και τα gadget σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι το πρώτο που θα πας να αγοράσεις, αφού οι περισσότεροι είναι φυσικό να κοιτάμε να καλύψουμε μεγαλύτερες ανάγκες.

Σε αυτόν τον νέο διαγωνισμό του xblog.gr, εξασφαλίσαμε και κληρώνουμε ένα smartphone Sony Ericsson Xperia Ray, αναβαθμίσιμο σε Android 4.0, αξίας 300 ευρώ, προσφορά των καταστημάτων WIND!

Update [1/4/2012]: Η τυχερή που κερδίζει το Sony Ericsson Xperia Ray είναι η Nikoleta που άφησε το σχόλιο #1432 γράφοντας: «Πολύ ωραίο το δώρο παιδιά! Να είστε καλά και να προσφέρετε πάντα καλό περιεχόμενο και ωραία δώρα όπως το Xperia Ray στους δύσκολους καιρούς που περνάμε»! Έχει ειδοποιηθεί ήδη με email για την παραλαβή του κινητού!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post! Γράψε ό,τι θέλεις, μόνο φρόντισε να γράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες, αποφεύγοντας τα greeklish!

2) Κάνε LIKE στη σελίδα του XBLOG.gr στο Facebook! Έτσι θα ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα θέματα που δημοσιεύουμε και θα μαθαίνεις πρώτος τους νέους μας διαγωνισμούς!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό σε Facebook, Twitter, Google+! Απλά κάνε κλικ στα buttons που θα δεις στο τέλος του post (facebook like, tweet για twitter κλπ)! Έτσι θα μάθουν και οι φίλοι σοι για τον διαγωνισμό και θα έρθουν στην παρέα μας!

Αυτό ήταν! Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Τρίτη 27 Μαρτίου 2012, 23:59! Λίγες μέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση του τυχερού σε αυτό το post αλλά και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Σημείωση: Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή του smartphone, γι΄αυτό πρόσεξε όταν αφήσεις σχόλιο να γράψεις σωστά το email σου στο σχετικό πεδίο της φόρμας αποστολής σχολίου-συμμετοχής (το email δεν δημοσιοποιείται)!

Σημαντικό: Διπλές και τριπλές συμμετοχές με ίδιο/παρόμοιο όνομα/email από ίδιο IP κλπ εννοείται ότι δεν επιτρέπονται. Ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας παιδιά, για να έχετε όλοι τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσετε.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.