XBLOG logo @2x

Creative Pebble Trusted Review: Τα ηχεία Η/Υ των €25

Φθηνά ηχείων υπολογιστών υπάρχουν πολλά, καλά όμως λίγα. Η Creative, που φημίζεται για τα εξαιρετικά προϊόντα ήχου και όχι μόνο, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί αυτό το πρόβλημα και έβγαλε φέτος τα Creative Pebble. Τα Pebble είναι ηχεία για υπολογιστή που όχι μόνο έχουν μικρή τιμή, αλλά είναι και στιλάτα.

Με design εμπνευσμένο από Ιαπωνικό κήπο Ζεν, τα Creative Pebble είναι σχεδιασμένα για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν τον ήχο του laptop τους ή για όσους ψάχνουν για ένα βασικό σύστημα για τον σταθερό υπολογιστή τους. Για αυτούς τους λόγους έχουν μικρό σώμα (ένα smartphone με 5” οθόνη είναι πιο ψηλό από αυτά) και διαθέτουν μόνο δύο καλώδια: ένα USB 2.0 για να παίρνουν ρεύμα από τις USB θύρες του υπολογιστή (ή από ένα USB φορτιστή πρίζας για κινητά) και ένα καλώδιο 3.5mm για τον ήχο.

Τα Pebble ενσωματώνουν 2 x 2” full range driver με 2 x 4.5” x 3.5” elliptical passive radiator. Παράγουν ήχο 2.2W RMS το κάθε κανάλι, έχουν 86dB αναλογία σήματος-ήχου και απόκριση συχνότητας 50Hz – 20kHz. Σύμφωνα με την εταιρία, οι οδηγοί των ηχείων έχουν τοποθετηθεί με κλίση 45 μοιρών για να κατευθύνεται καλύτερα ο ήχος στα αυτιά του χρήστη.

Τα Creative Pebble κοστίζουν μόνο 25€, οπότε πόσο καλό ήχο μπορεί να βγάζουν; Προς έκπληξή μας, ο ήχος είναι αρκετά καλός. Τα ψηλά είναι καθαρά και έχουν ικανοποιητικό μπάσο. Ο ήχος έχει βάθος και λεπτομέρεια και δεν είχαμε κανένα θέμα με όποιο τύπο μουσικής παίξαμε με αυτά τα ηχεία. Επιπλέον, τα Pebble κατάφεραν να διατηρήσουν τον ήχο καθαρό και στο full της έντασης, κάτι που δεν μπορούν να καταφέρουν όλα τα ηχεία αυτού του μεγέθους.

Επίλογος
Τα Creative Pebble προσφέρουν αξιοπρεπή ήχο και ικανοποιητικό μπάσο. Δεν έχουν πολύ πάρα πολλή ένταση ή βαθύ μπάσο αλλά για τόσο μικρά και προσιτά ηχεία αποδίδουν καλά. Φυσικά δεν έχουν ποιότητα για να ικανοποιήσουν τους μουσικόφιλους, όμως για €25 θα δυσκολευτείτε να βρείτε καλύτερα ηχεία.

Θετικά Αρνητικά
Καλός ήχος με ικανοποιητικό μπάσο Δεν υποστηρίζει Bluetooth και δεν υπάρχει ειδική έκδοση με υποστήριξη
Κομψό και μικρό design
Χαμηλή τιμή

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.