XBLOG logo @2x

Πληρωμές με κάρτες για κάθε επαγγελματία με τη νέα υπηρεσία COSMOTE POS

Τη δυνατότητα να δέχονται πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών, προσφέρει σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες η COSMOTE με τη νέα υπηρεσία COSMOTE POS.

Η νέα υπηρεσία COSMOTE POS, που έρχεται να ενισχύσει τις ολοκληρωμένες λύσεις COSMOTE Business IT Solutions, δίνει στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες τη δυνατότητα να εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες τους, ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, ενώ παράλληλα αυξάνουν και την ανταγωνιστικότητά τους. Και όλα αυτά με υψηλή ταχύτητα συναλλαγών, άμεση έκδοση, απόλυτη ασφάλεια, ευκολία και αξιόπιστη υποστήριξη 24Χ7.

Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες μπορούν να συνεργαστούν με την τράπεζα που επιθυμούν και διατηρούν ήδη λογαριασμό.

Επίσης, η υπηρεσία COSMOTE POS απευθύνεται σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες ανεξαρτήτως αν είναι ήδη συνδρομητές COSMOTE.

Η νέα υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με τη First Data Merchant Solutions (Hellas) EΠΕ, κορυφαίο πάροχο παγκοσμίως στον τομέα της διευκόλυνσης εμπορικών συναλλαγών.

Οι επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν το οικονομικό πρόγραμμα COSMOTE POS που τους ταιριάζει, μόνο από 7,90€/μήνα, καθώς και την τερματική συσκευή που επιθυμούν ανάλογα με τις ανάγκες τους: Ενσύρματη, αν πρόκειται για επιχειρήσεις που διαθέτουν φυσικό κατάστημα και σταθερό σημείο εξυπηρέτησης πελατών. Ασύρματη με WiFi ή GPRS, για επιχειρήσεις που θέλουν να δέχονται πληρωμές στο σημείο που βρίσκονται οι πελάτες τους (όπως πρατήρια καυσίμων, εστιατόρια, καφετέριες). Mobile συσκευή, για επιχειρήσεις που θέλουν να εκτελούν συναλλαγές κυρίως εν κινήσει (όπως διανομείς, τεχνικοί, αυτοκινητιστές κ.ά.).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το COSMOTE POS εύκολα σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε όλη την Ελλάδα, σε ωράριο καταστημάτων, αρκεί να καταθέσουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας και να επιλέξουν τη συσκευή που επιθυμούν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλέσουν στο 13818, την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών Σταθερής & Κινητής Ομίλου ΟΤΕ.

Διάβασε επίσης: Πολλαπλές διακρίσεις στα Business IT Excellence Awards 2016 για τον Όμιλο ΟΤΕ

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.