XBLOG logo @2x

Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς το Ην. Βασίλειο

H COSMOTE επιστρέφει την αξία των κλήσεων & SMS μεταξύ Ελλάδας και Ην. Βασιλείου για το διάστημα από 22 έως και 23 Μαΐου, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών της για επικοινωνία, μετά τα γεγονότα στο Μάντσεστερ.

Συγκεκριμένα:

  • στους πελάτες συμβολαίου κινητής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς το Ην. Βασίλειο, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από το Ην. Βασίλειο προς την Ελλάδα και το Ην. Βασίλειο, για τις 22 Μαΐου έως και 23 Μαΐου.
  • στους πελάτες καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίου COSMOTE θα επιστραφεί στο υπόλοιπό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς το Ην. Βασίλειο, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από το Ην. Βασίλειο προς την Ελλάδα και το Ην. Βασίλειο, για τις 22 Μαΐου έως και 23 Μαΐου.
  • στους πελάτες σταθερής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων προς το Ην.Βασίλειο για τις 22 Μαΐου έως και 23 Μαΐου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.