Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς το Ην. Βασίλειο

H COSMOTE επιστρέφει την αξία των κλήσεων & SMS μεταξύ Ελλάδας και Ην. Βασιλείου για το διάστημα από 22 έως και 23 Μαΐου, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών της για επικοινωνία, μετά τα γεγονότα στο Μάντσεστερ.

Συγκεκριμένα:

  • στους πελάτες συμβολαίου κινητής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς το Ην. Βασίλειο, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από το Ην. Βασίλειο προς την Ελλάδα και το Ην. Βασίλειο, για τις 22 Μαΐου έως και 23 Μαΐου.
  • στους πελάτες καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίου COSMOTE θα επιστραφεί στο υπόλοιπό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς το Ην. Βασίλειο, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από το Ην. Βασίλειο προς την Ελλάδα και το Ην. Βασίλειο, για τις 22 Μαΐου έως και 23 Μαΐου.
  • στους πελάτες σταθερής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων προς το Ην.Βασίλειο για τις 22 Μαΐου έως και 23 Μαΐου.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.