XBLOG logo @2x

Cosmote Ciao Mobile: Πόσα πακέτα καρτοκινητής θα έχουμε πια;

Cosmote Ciao Mobile

Σήμερα έλαβα δελτίο τύπου από την Cosmote για το λανσάρισμα ενός ακόμα πακέτου καρτοκινητής τηλεφωνίας, με ονομασία Ciao Mobile. Με το που κατάλαβα ότι πρόκειται για νέα καρτοκινητή, προτού καν δω χαρακτηριστικά της υπηρεσίας αναρωτήθηκα: Πόσα πακέτα καρτοκινητής τηλεφωνίας θα έχουμε πια;

Η Cosmote ειδικά μέχρι τώρα είχε τρία πακέτα: Cosmokarta, What΄s Up και Frog Mobile, οπότε με το Ciao Mobile γίνονται τέσσερα.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι τα εξής: Εθνικές κλήσεις προς σταθερά και κινητά 0.25€/λεπτό, αποστολή μηνυμάτων 0.04€/sms, κλήσεις προς άλλους συνδρομητές Ciao Mobile 0.12€/λεπτό και οι κλήσεις προς ΗΠΑ, Αλβανία και Ιταλία 0.21€/λεπτό.

Το δελτίο τύπου επίσης έγραφε ότι περισσότερες πληροφορίες μπορούμε να δούμε στο www.ciaomobile.gr, το οποίο όμως όπως θα διαπιστώσετε και με τα ίδια σας τα μάτια είναι υπό κατασκευή και εμφανίζει μήνυμα “will be opening soon”. Τελικά το site λειτουργεί από σήμερα.

Το εκνευριστικό κατά τη γνώμη μου σε όλα τα πακέτα καρτοκινητής τηλεφωνίας είναι το εξής: Όλες οι εταιρείες στα πακέτα τους έχουν ευνοϊκότερες χρεώσεις για κλήσεις και μηνύματα σε συνδρομητές του ίδιου πακέτου. Για παράδειγμα χρησιμοποιείς Vodafone CU;

Πάρε 1.200 λεπτά ομιλίας και 1.200 sms αλλά για να τα χρησιμοποιήσεις μόνο με άλλους χρήστες CU! Από την άλλη βέβαια μπορεί να τύχει και παρέα που να έχουν όλοι το ίδιο πακέτο, ιδίως στις νέες ηλικίες, οπότε για κάποιους σίγουρα συμφέρει.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.