XBLOG logo @2x

Conn-x TV με αγώνες Ολυμπιακού, Άρη, ΑΠΟΕΛ και Εθνικής Ελλάδος

Αποκλειστικά και ζωντανά στα αθλητικά κανάλια του Conn-x TV έρχονται οι εκτός έδρας αγώνες του Άρη, του Ολυμπιακού και του ΑΠΟΕΛ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, αλλά και το πρώτο φιλικό της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου!

Ήδη στις 29 Ιουλίου μεταδόθηκε ο αγώνας της Jagiellonia Bialystok με τον Άρη από το μακρινό Μπιάλιστοκ (σύνορα Πολωνίας – Λευκορωσίας).

Ακολουθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι, στο Τελ Αβίβ, την Πέμπτη 5 Αυγούστου, στο κυνήγι μιας θέσης για τα play-off της διοργάνωσης!

Στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League, την ίδια ημέρα στην Τσεχία, το ΑΠΟΕΛ κοντράρεται με τη Γιάμπλονετς 97, με το Conn-x TV να καλύπτει ζωντανά την προσπάθεια της κυπριακής ομάδας.

Τέλος, το Conn-x TV εξασφάλισε τα δικαιώματα αποκλειστικής τηλεοπτικής μετάδοσης του πρώτου φιλικού αγώνα της Εθνικής Ελλάδος για τη νέα σεζόν.

Εν΄όψει του «μαραθωνίου» των προκριματικών αγώνων για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, ο Φερνάντο Σάντος κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Εθνικής με αντίπαλο τη Σερβία την Τετάρτη 11 Αυγούστου στο Βελιγράδι.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.