XBLOG logo @2x

Ανεβάστε video 15 λεπτών στο YouTube

Μετά από χρόνια, και ύστερα από τις προτάσεις των χρηστών του, το YouTube αποφάσισε να αυξήσει την μέγιστη διάρκεια των videos από 10 σε 15 λεπτά για τους απλούς χρήστες. Η αλλαγή αυτή στη διάρκεια των βίντεο ανακοινώθηκε και στο επίσημο YouTube blog.

Στο σχετικό post μάλιστα οι υπεύθυνοι του YouTube ανέφεραν επίσης ότι οι περισσότεροι χρήστες της υπηρεσίας είχαν “απαιτήσει” να γίνει αυτή η αλλαγή στη διάκρκεια των βίντεο που μπορεί να ανεβάσει κανείς, από 10 σε 15 λεπτά.

Ακόμη, η δημοφιλής αυτή υπηρεσία του Google ανακοίνωσε την δημιουργία ενός νέου διαγωνισμού με το όνομα «15 λεπτά δημοσιότητας».

Αυτός ο διαγωνισμός ζητά από τους χρήστες να ανεβάσουν ένα βίντεο που θα μιλάνε και θα περιγράφουν τον εαυτό τους, και κάποιοι τυχεροί θα κερδίσουν πράγματι αυτά τα 15 λεπτά δημοσιότητας, καθώς τα video τους θα προβληθούν στην αρχική σελίδα του YouTube.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε το video σας και να χρησιμοποιήσετε το tag “yt15minutes”. Το video θα πρέπει να έχει ανέβει μέχρι αυτή την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010.

Tip: Κάντε subscribe στο YouTube channel του XBLOG.gr, ώστε να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα video που ανεβαίνουν με παρουσιάσεις κινητών τελευταίας τεχνολογίας και άλλα gadgets!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.