XBLOG logo @2x

Conn-x, Τώρα και με online προστασία του υπολογιστή σας

Με στόχο την προστασία των πελατών αλλά και την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα online ασφάλειας, το Conn-x προσφέρει μια σειρά λειτουργιών online προστασίας. Νέοι αλλά και υφιστάμενοι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν για 2 μήνες και για χρήση σε 2 υπολογιστές ταυτόχρονα, τον απαραίτητο σύμμαχο για την ασφαλή χρήση του Internet.

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία online προστασίας από το Conn-x

  • Antivirus: για την προστασία ενάντια σε ιούς, “worms”, trojans & spyware
  • Firewall: για τον αποκλεισμό πρόσβασης στον υπολογιστή σας από αγνώστους
  • Anti Spam: για τον αποκλεισμό κάθε ενοχλητικής αλληλογραφίας
  • Parental Control: για τον έλεγχο και τον αποκλεισμό της πρόσβασης σε ιστοσελίδες με ανεπιθύμητο περιεχόμενο

Για τους “παλιούς” και γνώστες του αντικειμένου σίγουρα οι παραπάνω υπηρεσίες δε λένε τίποτα, αφού όλοι έχουμε φροντίσει για την ασφάλεια του υπολογιστή μας, ωστόσο για γονείς που δεν είναι και ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τους υπολογιστές και αγόρασαν πρόσφατα υπολογιστή με σύνδεση στο internet για τα πιτσιρίκια τους, πιστεύω ότι είναι μία καλή λύση.

Το Parental Control, για παράδειγμα, δίνει την δυνατότητα στους γονείς να ελέγχουν την πρόσβαση των παιδιών τους στο internet και να φιλτράρουν ή ακόμα και να εμποδίσουν την πρόσβαση σε sites με περιεχόμενο που δεν θα ήθελαν να δουν τα παιδιά τους, όπως ας πούμε βία, πορνό, τζόγος κλπ.

Η υπηρεσία online προστασίας έχει υλοποιηθεί από τον ΟΤΕ σε συργασία με την F-Secure, και παρέχεται δωρεάν σε νέους και υφιστάμενους πελάτες για 2 μήνες, για χρήση σε 2 υπολογιστές. Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν την χρήση και μετά το πέρας των 2 μηνών, μπορούν να το κάνουν με μηνιαία χρέωση 3,6 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε δωρεάν το 134, να επισκεφθείτε το www.oteshop.gr ή κάποιο κατάστημα OTEshop, Cosmote ή Γερμανός.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.