XBLOG logo @2x

CES 2010, Διακρίσεις για την LG

Βραβεία σε εννέα κατηγορίες προϊόντων απέσπασε η LG στην πρόσφατη CES 2010 στο Λας Βέγκας, όπως τα κινητά τηλέφωνα, οι οικιακές συσκευές, οι επιχειρηματικές λύσεις και οι συσκευές ήχου και εικόνας, ενώ ανάμεσα στα βραβεία είναι και αυτό του “CES 2010 Best of Innovations” για την κατηγορία του Online Audio/Video Content.

Αναλυτικά, τα διακριθέντα προϊόντα της LG στην CES 2010 είναι τα εξής:

Κατηγορία Eco Design & Sustainable Technology

LG INFINIA LE8500 Full LED Slim LCD HDTV (47LE8500): Η 47 ιντσών INFINIA LE8500 LCD HD Full LED Slim τηλεόραση, με Wireless Ready συμβατότητα, που διαθέτει το αξεπέραστο Borderless design της LG και συνδυάζει μια πληθώρα πρωτοποριακών χαρακτηριστικών με προηγμένες λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας, όπως το Local Dimming και το Intelligent Sensor, ενώ για την κατασκευή της χρησιμοποιούνται ανακυκλώσιμα και πιο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Κατηγορία Video Displays

LG INFINIA LE8500 Full LED Slim LCD HDTV (47LE8500): Η ξεχωριστή Borderless Full HD 1080p τηλεόραση, με το αισθητά ελάχιστο πλαίσιο οθόνης, που ενσωματώνει τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού Full LED, Local Dimming, σάρωση εικόνας TruMotion 200Hz και Πιστοποίηση THX Display. Επιπλέον, η LG INFINIA 47LE8500 αξιοποιεί το νέο σύστημα NetCastΤΜ Entertainment Access για απεριόριστες επιλογές ψυχαγωγικού περιεχομένου από το internet. Χάρη στο DLNA και το Wi-Fi Ready, προσφέρει δυνατότητες ασύρματης broadband σύνδεσης, αλλά και ενσύρματης σύνδεσης με δύο θύρες USB.

LG INFINIA LE9500 Full LED Slim LCD HDTV (47LE9500): H LG INFINIA LE9500 διαθέτει Full HD 1080p ανάλυση και Borderless σχεδιασμό με πάχος μόλις 8,5 χιλ.! Επιπλέον, ενσωματώνει τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού Full LED, Local Dimming, σάρωση εικόνας TruMotion 400Hz και Πιστοποίηση THX Display. Παράλληλα, το νέο σύστημα NetCastΤΜ Entertainment Access παρέχει απεριόριστες επιλογές ψυχαγωγικού περιεχομένου από το internet. Χάρη στο DLNA και Wi-Fi Ready, προσφέρει δυνατότητες ασύρματης broadband σύνδεσης, αλλά και ενσύρματης σύνδεσης με δύο θύρες USB.

Κατηγορία Online Audio/Video Content

LG INFINIA Full LED Slim LCD HDTV (47LE9500): Η INFINIA LE9500 ξεχωρίζει για το Wireless HD Ready και την ασύρματη δικτύωσή της, καθώς προσφέρει στους καταναλωτές απεριόριστες δυνατότητες ψυχαγωγίας μέσω του συστήματος NetCastΤΜ Entertainment Access της LG. Διαθέτει επίσης, τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού Full LED Slim με Local Dimming, σάρωση εικόνας TruMotion 400Hz και Πιστοποίηση THX Display. Η INFINIA LE9500 απέσπασε τη διάκριση “Best of Innovations” σε αυτή την κατηγορία.

LG INFINIA Wireless-ready LED Plus LCD HDTV (47LE7500): Συνδυάζει το μοντέρνο design με την ασύρματη συνδεσιμότητα και την πρόσβαση σε εκατοντάδες επιλογές ψυχαγωγίας, χάρη στο σύστημα NetCastΤΜ Entertainment Access. Επιπλέον, διαθέτει τεχνολογία LED Plus με Local Dimming, σάρωση εικόνας TruMotion 100Hz και Πιστοποίηση THX Display.

LG BD590

Wi-Fi Network Blu-ray Disc Player με Media Library (BD590): Το BD590 διαθέτει Media Library χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο σκληρό δίσκο χωρητικότητας 250GB, επιτρέποντας κατά αυτό τον τρόπο στους καταναλωτές να κατεβάζουν και να αποθηκεύουν ταινίες από την υπηρεσία VUDU, να αρχειοθετούν την προσωπική τους συλλογή CD με τη βολική λειτουργία Music ID από την Gracenote, καθώς επίσης, να προβάλλουν και να μοιράζονται προσωπικές ταινίες και φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά τους.

Κατηγορία Video Components

Slim Bezel Plasma HDTV (60PK550): H LG PK550 είναι μια τηλεόραση Plasma Full HD 1080p με πλαίσιο TruSlim 0,9 ιντσών και λεπτό σχεδιασμό, που της προσδίδουν μοντέρνο και κομψό στυλ. Επίσης, ενσωματώνει Anti-Reflection φίλτρο που μειώνει τις αντανακλάσεις, Dual XD Engine, σύστημα “Skin Glass”, σάρωση εικόνας TruMotion 600Hz, και το Intelligent Sensor της LG που εξοικονομεί ενέργεια. Τέλος, παρέχει συμβατότητα USB 2.0 για πρόσθετες επιλογές θέασης περιεχομένου.

Wi-Fi Network Blu-ray Disc Player με Media Library (BD590): Το BD590 διαθέτει Media Library χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο σκληρό δίσκο χωρητικότητας 250GB, επιτρέποντας κατά αυτό τον τρόπο στους καταναλωτές να κατεβάζουν και να αποθηκεύουν ταινίες από την υπηρεσία VUDU, να αρχειοθετούν την προσωπική τους συλλογή CD με τη βολική λειτουργία Music ID από την Gracenote, καθώς επίσης, να προβάλλουν και να μοιράζονται προσωπικές ταινίες και φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά τους.

Κατηγορία Audio Components

LG Blu-ray Home Theater (LHB335)

Blu-ray Home Theater (LHB335): Ένα σύστημα Network Blu-ray Disc Home Theater που προσφέρει Pure HD ήχο, και υποστηρίζει τα πρότυπα Dolby TrueHD και dts-HD Advanced Digital Out, για πραγματικά High Definition εμπειρία. Παράλληλα, αξιοποιεί το πρωτοποριακό σύστημα NetCastΤΜ Entertainment Access σε συνδυασμό με τον μοντέρνο και καλαίσθητο σχεδιασμό του, ταιριάζοντας απόλυτα σε οποιονδήποτε χώρο.

Κατηγορία Home Networking

Wireless Network Blu-ray Disc Player (BD570): Η συσκευή αυτή συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό με την εξαιρετική απόδοση και αναπαραγωγή Blu-ray, ενώ με τη χρήση του συστήματος NetCastΤΜ Entertainment Access προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

Network Attached Storage (N2B1): Το N2B1 network attached storage της LG με το ενσωματωμένο Blu-ray drive, παρέχει πληθώρα λύσεων ασφαλούς αποθήκευσης και διαχείρισης πολλαπλών δεδομένων και αρχείων, είτε συνδεδεμένο άμεσα με ένα δίκτυο, είτε απευθείας μέσω internet.

Κατηγορία High Performance Audio

LG Home Theater System (HB994PK)

Wireless Home Theater System (HB994PK): To HB994PK Wireless Blu-ray Home Theater System συνδυάζει τεχνολογία ασύρματης διασύνδεσης με βελτιωμένη ποιότητα ήχου, προσφέροντας σχεδόν απεριόριστες επιλογές μέσω του συστήματος NetCastΤΜ Entertainment Access. Με ισχύ που ξεπερνάει τα 1.000 Watt και τη χρήση ενός πανίσχυρου subwoofer, θα νιώθετε πως η δράση ξεπηδάει από την οθόνη, ενώ χάρη στη σύνδεση WiFi εναρμονίζεται άψογα σε οποιοδήποτε περιβάλλον και μετατρέπεται σε κέντρο ψηφιακής διασκέδασης.

Κατηγορία Mobile Phones

LG eXpo (GW 820)

LG eXpo (GW 820): Το GW820 eXpo smart phone με επεξεργαστή 1GHZ και βάρος μόλις 50 γρ, είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο που υποστηρίζει τον πρόσθετο φορητό προβολέα Pico. Συγκεκριμένα,  ο προβολέας Pico ενσωματώνεται στο πίσω μέρος της συσκευής και επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται παρουσιάσεις και online βίντεο απευθείας από το κινητό τους τηλέφωνο. Επιπλέον, το GW820 έχει προ-εγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6.5 Professional προσφέροντας στους χρήστες πρόσβαση στο email, το ημερολόγιό και στις εφαρμογές του Microsoft Office Mobile, ενώ διαθέτει επίσης και κάμερα ανάλυσης 5 megapixel με ενσωματωμένο αυτόματο flash.

Κατηγορία Home Appliances

Upright Bag-less Vacuum Cleaner (LUV300): Χάρη στην τεχνολογική καινοτομία της LG, η σκούπα LUV300 λειτουργεί χωρίς σακούλα και αξιοποιεί το πρωτοποριακό σύστημα συμπίεσης της σκόνης Dust Compressor, προσφέροντας ένα καθαρότερο σπίτι.

4-Door Bottom Freezer Refrigerator (LMX28994ST): Ο συγκεκριμένος ψυγειοκαταψύκτης προσφέρει απόλυτη άνεση και πρακτικότητα για την οργάνωση των τροφίμων. Τα συρτάρια του διαθέτουν λειτουργία αυτόματου ανοίγματος και κλεισίματος, ενώ ο επάνω θάλαμος μπορεί χάρη σε μια έξυπνη λειτουργία να μετατραπεί από καταψύκτης σε θάλαμο συντήρησης, ανάλογα με τις ανάγκες των καταναλωτών.

Τα CES Innovations Awards επιλέγονται κάθε χρόνο από μια διακεκριμένη ομάδα δημοσιογράφων, μηχανικών και επιφανών στελεχών από τον κλάδο του βιομηχανικού σχεδιασμού, που ψηφίζουν τα διαγωνιζόμενα προϊόντα με κριτήρια την αξία, την αισθητική, τον καινοτόμο σχεδιασμό, την ποιότητα και τη συμβολή στη ζωή των καταναλωτών. Παράλληλα, τα CES Innovations Awards χορηγούνται από την Consumer Electronics Association και υποστηρίζονται από την Industrial Designers Society της Αμερικής, σηματοδοτώντας κάθε χρόνο την εξέλιξη των προϊόντων όσον αφορά το σχεδιασμό και την τεχνολογία.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.