XBLOG logo @2x

Η Cardlink στο πλευρό του κορυφαίου αθλητή Μίλτου Τεντόγλου

Η Cardlink επιλέγει να στηρίζει και να είναι δίπλα σε ανθρώπους ξεχωριστούς, που μέσα από τη δουλειά και την προσωπικότητά τους εμπνέουν, αποτελούν πρότυπο και ταυτίζονται με τις αρχές και τις αξίες της. Έτσι το 2020, χρονιά Ολυμπιακών Αγώνων, η Cardlink θα βρίσκεται στο πλευρό του κορυφαίου Έλληνα αθλητή στο άλμα εις μήκος, Μίλτου Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου, στα 21 του χρόνια, είναι κάτοχος της τέταρτης καλύτερης επίδοσης φέτος στον κόσμο σε επίπεδο ανδρών και έχει κατακτήσει ήδη τρεις φορές την κορυφή της Ευρώπης. Συνεχίζει, για το μεγάλο όνειρο και στοχεύει στην κατάκτηση μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Η Cardlink θα στηρίξει τις προσπάθειες του Μίλτου και θα βρίσκεται δίπλα του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στον δρόμο για την κατάκτηση του ονείρου του. 

Η συνεργασία αυτή ταυτίζεται με το όραμα της εταιρείας να επιβραβεύει και να ενισχύει όσους αγωνίζονται και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στοχεύοντας στην κατάκτηση της κορυφής. Το ίδιο κάνει και η Cardlink 15 χρόνια τώρα, που μέσα από σκληρή δουλειά και στοχεύοντας ψηλά αποτελεί πλέον το μεγαλύτερο δίκτυο πληρωμών στην Ελλάδα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.