XBLOG logo @2x

Canon PowerShot D10: Φωτογραφική μηχανή παντός καιρού!

Την πρώτη της all weather ψηφιακή φωτογραφική μηχανή φέρνει στα χέρια σας η Canon, που ακούει στο όνομα PowerShot D10 και η οποία είναι ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις, τα ταξίδια και για παντός είδους extreme sports, αφού σχεδιάστηκε ειδικά για τους λάτρεις της περιπέτειας, εξασφαλίζοντας υπέροχες λήψεις με εξαιρετική ευκολία!

Η Canon PowerShot D10 διαθέτει ανάλυση 12.1 Megapixels, συνδυάζει στιβαρή κατασκευή και εργονομικό σχεδιασμό που υπόσχεται ευκολία κατά τη μεταφορά και τη λήψη σε ποικίλες καιρικές συνθήκες. Ο επεξεργαστής DIGIC 4 της Canon εγγυάται γρήγορη ταχύτητα λήψεων που διακρίνονται από τον υψηλό βαθμό λεπτομέρειας. Παράλληλα, για απόλυτη φορητότητα και ελευθερία κινήσεων, η PowerShot D10 είναι επίσης συμβατή με μία ευρεία γκάμα αξεσουάρ.

Ξεχάστε τα όρια των συμβατικών μηχανών

Η PowerShot D10 είναι σχεδιασμένη για να σας συντροφεύει σε κάθε περιπέτεια, από την ιστιοσανίδα μέχρι τις καταδύσεις, τις πίστες του σκι και την αναρρίχηση, αφού προσφέρει αδιάβροχη προστασία σε βάθος έως 10 μέτρων, αντέχει σε πτώσεις από ύψος 1,22 μ. σε σκληρές επιφάνειες, είναι ανθεκτική στη σκόνη και μπορεί να λειτουργήσει σε χαμηλές θερμοκρασίες έως -10 βαθμούς Κελσίου!

Για την ασφάλεια της μηχανής ενώ την χρησιμοποιείτε κάτω από απαιτητικές συνθήκες, η Canon διαθέτει αρκετά αξεσουάρ, όπως μαλακή θήκη, ιμάντες ώμου και λαιμού και ιμάντας με κρίκο ασφαλείας. Η ασφαλής διαμόρφωση της μηχανής για δραστηριότητες παντός είδους εξασφαλίζεται χάρη στο σύστημα σύνδεσης των εξαρτημάτων στις γωνίες του σώματος της μηχανής, ενώ οι χρήστες μπορούν πάντα να δώσουν το προσωπικό τους στυλ στην ψηφιακή που θα τους συνοδεύει παντού, χρησιμοποιώντας το (προαιρετικό) πολύχρωμο σετ καλυμμάτων, προστατεύοντάς την παράλληλα από χτυπήματα και γρατζουνιές με την κατάλληλη θήκη.

Canon PowerShot D10

Η ποιότητα αγγίζει την κορυφή

Ο αισθητήρας της μηχανής προσφέρει εκπληκτική ανάλυση 12.1 Megapixels, προσφέροντας τη δυνατότητα για επεξεργασία ή μεγέθυνση των φωτογραφιών χωρίς απώλειες. Ο φακός με οπτικό ζουμ 3x παρέχει μία μεγάλη σειρά επιλογών για τη σύνθεση του κάδρου, ενώ ο οπτικός σταθεροποιητής εικόνας (IS) αποτρέπει το ανεπιθύμητο φλουτάρισμα της εικόνας που προκαλείται από την αστάθεια της μηχανής. Το χαρακτηριστικό αυτό είναι πολύ χρήσιμο όταν εκτελείτε πολύπλοκες δραστηριότητες με υψηλό βαθμό κίνησης για τις οποίες έχει σχεδιαστεί η μηχανή.

Πανεύκολη στη χρήση

Ο επεξεργαστής DIGIC 4 υποστηρίζει μία πληθώρα έξυπνων χαρακτηριστικών που κάνουν τη λήψη υπέροχων φωτογραφιών μία πανεύκολη υπόθεση, επιτρέποντας στους χρήστες να κρατούν την προσοχή τους στραμμένη στη δράση. Η νέα κατάσταση Έξυπνης Αυτόματης Λήψης χρησιμοποιεί την Τεχνολογία Ανίχνευσης Σκηνής της Canon για τη λεπτομερή ανάλυση της σκηνής, ελέγχοντας τη φωτεινότητα, την αντίθεση, την απόσταση του θέματος και τη συνολική χροιά. Στη συνέχεια, η μηχανή επιλέγει τη βέλτιστη από τις 18 πιθανές καταστάσεις, διασφαλίζοντας έτσι τις ιδανικές ρυθμίσεις για τη συγκεκριμένη σκηνή.

Με την Τεχνολογία Ανίχνευσης Κίνησης είναι εφικτή η φωτογράφηση ακόμα και των πιο δραστήριων περιστάσεων, χωρίς φλουτάρισμα της εικόνας, ανιχνεύοντας την κίνηση της μηχανής και του θέματος και προσαρμόζοντας κατάλληλα τις ρυθμίσεις. Οι λήψεις προσώπων διασφαλίζονται από την Τεχνολογία Ανίχνευσης Προσώπων, η οποία περιλαμβάνει και τη νέα λειτουργία Ανίχνευσης Κλειστών Βλεφάρων, αποτρέποντας τα απογοητευτικά αποτελέσματα που προκαλεί πολλές φορές η φωτογράφηση ενός πορτραίτου σε λανθασμένη χρονική στιγμή. Η λειτουργία i-Contrast της Canon αυξάνει τη φωτεινότητα στις σκοτεινές περιοχές της εικόνας, χωρίς υπερέκθεση των φωτεινότερων περιοχών.

Τέλος, η PowerShot D10 διαθέτει ειδική οθόνη PureColor LCD II 2,5″, η οποία έχει τροποποιηθεί κατάλληλα για καλύτερη απόδοση σε εξωτερικούς χώρους. Με μία προστατευτική επικάλυψη πάχους 2 χιλιοστών προσφέρει διπλάσια φωτεινότητα από μία κανονική οθόνη PureColor LCD II, επιτρέποντας την εύκολη σύνθεση του κάδρου και την εξέταση των εικόνων σε κάθε περιβάλλον.

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε για την Canon PowerShot D10 στο Skroutz.gr, την βρήκαμε να παίζει στα καταστήματα από 295 μέχρι 380 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.