XBLOG logo @2x

Πλαίσιο: 2.700 φίλοι και συνεργάτες στη δεξίωση εγκαινίων

Πλαίσιο

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009 πραγματοποιήθηκε η δεξίωση εγκαινίων του νέου υπερσύγχρονου κέντρου διοίκησης, διανομής και συναρμολόγησης της εταιρίας Πλαίσιο στην Μαγούλα Αττικής. Την κορδέλα των νέων εγκαταστάσεων έκοψαν ο Πρόεδρος της εταιρίας κ. Γιώργος Γεράρδος και ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου με την υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνη Πάλλη Πετραλιά.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, οι βουλευτές Χρήστος Παπουτσής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Δούκας, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης των δήμων της περιοχής.

Περίπου 2.700 φίλοι, επιχειρηματικοί εταίροι και συνεργάτες της εταιρίας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους των νέων εγκαταστάσεων, συνολικής επιφάνειας 22.500 τμ και να δουν σε πλήρη λειτουργία την υπερσύγχρονη γραμμή συναρμολόγησης Η/Υ, το νέο κατάστημα πώλησης, τα κεντρικά γραφεία της διοίκησης και την αποθήκη με το μεγαλύτερο απόθεμα τεχνολογίας στην Ελλάδα αξίας 25 εκ. ευρώ.

Το νέο υπερσύγχρονο κέντρο της Πλαίσιο έχει μέχρι σήμερα φθάσει σε επένδυση το ποσό των 26 εκ. ευρώ και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την συνεχή ανάπτυξη της εταιρίας στα επόμενα χρόνια.

Πλαίσιο

Πλαίσιο

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.