XBLOG logo @2x

Candy Smart Pro: Από το πλυντήριο στην απλώστρα 
σε λιγότερο από μια ώρα

Στην καθημερινότητά μας η εξοικονόμηση χρόνου, ακόμη και λίγων λεπτών, είναι πολύτιμη. Και επειδή η Candy το γνωρίζει αυτό καλά, σχεδίασε τη νέα σειρά πλυντηρίων Candy SmartPro που φροντίζει τα ρούχα μας εύκολα και γρήγορα, αφήνοντάς μας ελεύθερο χρόνο για όσα αγαπάμε. Μια σειρά που ξέρει να «βιάζεται» όπως όλοι μας, χωρίς όμως συμβιβασμούς εστιάζοντας σε τρία κύρια σημεία: την ταχύτητα, την απλότητα και την εξυπνάδα. Με ένα επιπλέον πλεονέκτημα, την προσιτή τιμή!

Προγράμματα πλύσης από 14’

Candy Smart Pro 2
Τα πλυντήρια της νέας σειράς SmartPro έχουν όλα τα κλασικά προγράμματα πλύσης (βαμβακερά, χρωματιστά, συνθετικά, μάλλινα κ.λπ.), αλλά και 9 ακόμη προγράμματα ταχείας πλύσης, διάρκειας από 14 έως 59 λεπτά. Αυτά είναι σχεδιασμένα για μικρά-μεσαία φορτία, οπότε δεν χρειάζεται να διαλέγουμε ένα από τα μεγάλα προγράμματα που καταναλώνουν περισσότερο ρεύμα και νερό.

Ρούχα πιο καθαρά από ποτέ

Τα 9 γρήγορα προγράμματα πλένουν όλα τα είδη ρούχων ενώ ανάμεσα τους υπάρχουν κάποια εξειδικευμένα, όπως το Sport Plus ή το Hygiene Plus που καλύπτουν πιο ιδιαίτερες ανάγκες μας.

Για παράδειγμα, το Sport Plus πλένει για 39 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία και είναι ιδανικό για ρούχα γυμναστηρίου. Από την άλλη, το Hygiene Plus διαρκεί 59 λεπτά συνδυάζοντας υψηλή θερμοκρασία στους 60 βαθμούς και αρκετό χρόνο για απολυμαντική δράση στα βαμβακερά μας. Υπάρχει ακόμη και πρόγραμμα μόλις 14 λεπτών, το Eco 14, για ένα γρήγορο πλύσιμο στους 30 βαθμούς. Το πρόγραμμα αυτό ενδείκνυται για πλύση 1- 1,5 κιλών ρούχα, με στόχο ένα γρήγορο φρεσκάρισμα και όχι βαθύ καθαρισμό. Μάλιστα η Candy δίνει έμφαση στα προγράμματα Eco, δηλαδή στο πλύσιμο σε χαμηλές θερμοκρασίες -από 20 έως 40 βαθμούς- που προσφέρουν και την μεγαλύτερη οικονομία ρεύματος και νερού.

Τα Smart Pro ενσωματώνουν ακόμη μια καινοτομία της Candy, το σύστημα Active Motion που κατά τη διάρκεια της πλύσης ανεβάζει στροφές (στην κυριολεξία!) αρκετές φορές, ώστε να ενισχύσει τη διαδικασία καθαρισμού. Το αποτέλεσμα είναι καθαρά ρούχα, χωρίς έντονο τσαλάκωμα ή φθορά.

Έξυπνη τεχνολογία και ασύρματος τηλεχειρισμός

Candy Smart Pro Lifestyle 2

Φυσικά, μιας και μιλάμε για σύγχρονες συσκευές, δεν θα μπορούσε να λείπει και η ψηφιακή επικοινωνία. Έτσι τα SmartPrο διαθέτουν ψηφιακή ασύρματη σύνδεση Wifi και Bluetooth και «μιλάνε» με το χρήστη μέσω της εφαρμογής simply-Fi που εγκαθίσταται στο κινητό ή το tablet (Android ή ios).

Με την εφαρμογή ο καταναλωτής είναι σε θέση να διαλέξει το πρόγραμμα πλύσης που επιθυμεί, έχοντας στη διάθεσή του πέρα από τα προαναφερθέντα προγράμματα, ακόμη 20, που απαντούν και στην πιο ιδιαίτερη ανάγκη. Ακόμη είναι εφικτός και ο προγραμματισμός του πλυσίματος για αργότερα μέσα στην ημέρα, π.χ. για να εκμεταλλευτούμε το νυχτερινό ρεύμα, αλλά και η αποθήκευση των αγαπημένων προγραμμάτων για επιλογή με ένα πάτημα. Φυσικά η εφαρμογή παρέχει tips πλύσης, δοσολογίας απορρυπαντικών και μαλακτικού, υπενθυμίσεις συντήρησης και οδηγίες χρήσης.

Κι αν δεν είμαστε τόσο της τεχνολογίας; Τα SmartPro διαθέτουν στην πρόσοψη τους ένα απλό στη χρήση πάνελ χειρισμού με ψηφιακή οθόνη που μας δείχνει στα ελληνικά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Κερδίζοντας παντού

Με τα νέα πλυντήρια ρούχων SmartPro, η Candy κερδίζει για εμάς ελεύθερο χρόνο. Κερδίζει όμως και σε καθαριότητα, και σε ευκολία χρήσης και επικοινωνίας, φυσικά σε κόστος με χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος καθώς όλα τα μοντέλα είναι ενεργειακής κλάσης A+++, αλλά και σε τιμή απόκτησης. Τα 5 μοντέλα της σειράς – από 6 έως 10 κιλά φορτίου – προσφέρονται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές που ξεκινάνε από τα 339 ευρώ, συνιστώντας έτσι μια πρόταση ολοκληρωμένη σε οικονομία και απόδοση, ιδανική για το σπίτι του σήμερα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.